Direct naar de content
icon search white
22 september 2020 - Blogs

Jerney Tigele in haar nieuwe rol als Manager Sales

PinkRoccade is een bedrijf dat zich inzet voor de ontwikkeling van haar medewerkers. In de vier en een half jaar dat ik bij PinkRoccade Informatievoorziening werk, heb ik ervaring opgedaan in verschillende management functies.

Jullie kennen mij wellicht uit de Customer Care hoek. Dit team heb ik op mogen oprichten en begeleiden binnen de unit Informatievoorziening. Het kenniscentrum, bij jullie allemaal bekend, is hier onderdeel van. Het is ook mogelijk dat ik jouw gemeente heb bezocht vanuit de One PinkRoccade gedachte, waarbij samenwerking en dienstverlening van alle PinkRoccade units centraal stond. Mocht je mij nog niet kennen, dan hebben wij hier de komende tijd de ruimte voor want vanaf deze zomer ben ik eindverantwoordelijk voor onze afdeling Sales!

Mensen in hun kracht zetten en zien groeien daar word ik blij van!
Mijn naam is Jerney Tigele, moeder van Jada en getrouwd met Wesley. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Teteringen (Gemeente Breda). Naast het feit dat werk gewoon leuk moet zijn, vind ik het belangrijk hier leuke dingen naast te doen. Zo ben ik tegenwoordig een voetbalmoeder en sta ik vaak op de vroege zaterdagochtend onze dochter aan te moedigen, houden wij als gezin van muziek en bezoeken wij regelmatig concerten. Onze passie is reizen naar Azië, hier liggen onze roots. Als het even kan, vliegen wij in de zomervakantie naar Indonesië om familie op te zoeken maar vooral ook om vakantie te vieren. Je mag mij wakker maken voor heerlijke “dim sum” en ik geniet ervan mensen in hun kracht te zetten en te zien groeien. Dat geldt voor onze 11 jarige dochter, vrienden en familie maar ook zeker voor mijn collega’s.

Het huidige Sales team bij Informatievoorziening is in beweging
Deze zomer ben ik gestart als Manager Sales. Daarnaast werd afscheid genomen van een aantal collega’s. Wij gaan met dit vernieuwde team hard aan de slag om elkaar beter te leren kennen om nog beter samen te werken en om van elkaar te leren!

Ik ben erg nieuwsgierig naar “de mens achter het gezicht”
Dit geldt zowel voor mijn collega’s die ik al ken als voor onze klanten. Welke behoeften leeft er bij jullie? Hoe komt het dat deze behoefte leeft? Wat is het doel achter de vraag? Alleen door de vraag achter de vraag te herkennen kunnen wij jullie verrassen.

Wij nemen jullie graag mee in onze ideeën en innovaties
Ik nodig jullie uit onze webinars te volgen om hier een indruk van te krijgen. Ons doel is aan te sluiten bij de visie van de gemeenten, wet en regelgeving. Zo hebben we kort geleden ons nieuwe platform iConnect gelanceerd en blijven wij innoveren op data gedreven sturing. Sluit jullie visie aan bij ontzorging of bij innovatie? Of misschien wel bij beide? Wij denken graag met jullie mee! Neem hiervoor gerust contact op met mij of met je accountmanager.

Leuk om weer kennis met jullie te maken
Heb je na het lezen van mijn eerste blog als Manager Sales nog vragen? Stel ze gerust! Ik ga graag met je in gesprek. Je kun mij bereiken via 06 23 63 03 09 of Jerney.Tigele@PinkRoccade.nl.

Vriendelijke groet,

Jerney Tigele
Manager Sales PinkRoccade Informatievoorziening

Deel via: