Direct naar de content
icon search white
24 februari 2021 - Blogs

iConnect door de ogen van … Sales

In gesprek met Jerney Tigele en Willem Schepers over het nieuwe iConnect platform. Hoe zien zij iConnect? Hoe gaan ze klanten helpen om de volgende stap te zetten binnen de gemeentelijke gegevensuitwisseling en welk advies willen ze gemeenten geven?

Even voorstellen Jerney en Willem
Jerney Tigele, Manager Sales & Marketing Bij PinkRoccade Informatievoorziening. Jerney werkt inmiddels al weer 5 jaar met veel plezier bij PinkRoccade. Jerney vindt het belangrijk om haar medewerkers vanuit hun natuurlijke kracht te laten werken, zodat zij met veel energie een goede sparringpartner kunnen zijn voor de gemeente.

Willem Schepers, is dit jaar gestart als nieuwe Accountmanager bij de businessunit Informatievoorziening. Zijn ruime ervaring zorgt ervoor dat Willem snel kan doordringen tot de kern van een vraag of onderwerp en hij geniet ervan om zich in te leven in de klantsituatie. Dat zorgt voor passend advies, snelle oplossingen en tevreden klanten. Dat is waar het om draait.

Gemeenten helpen om klaar te zijn voor toekomstige ontwikkelingen zoals de API Manager
Met iConnect helpen wij onze klanten om perfect aan te kunnen sluiten op Common Ground. Op een manier die de huidige datastromen in tact houdt, zodat zij gefaseerd op eigen tempo mee kunnen bewegen naar de toekomst. Intern werken we hard aan de API onderdelen, wanneer deze ontwikkeld zijn zetten we de komende maanden de weg open naar Common Ground. Hier kijken Jerney en Willem erg naar uit! Ook het API Management aanbod waarmee klanten laagdrempelig instappen vinden zij een mooie start van de toekomst.

De voordelen van het nieuwe iConnect platform
Het iConnect platform is een reis die wij graag samen willen maken met onze klanten. Klanten mogen van ons als technisch partner verwachten dat wij nadenken over de toekomst en vooroplopen in de technische ontwikkelingen.

Zo biedt iConnect:
• Een bewezen platform met als ondergrond Makelaarsuite en CLIQ
• Een gefaseerde overgang naar Common Ground zonder risico’s tussen informatiestromen
• Keuzevrijheid wanneer de gemeenten via een andere informatievoorziening aansluiten

Jerney Tigele

‘Get Connected met elkaar maar ook in de toekomst. Als de toekomst een andere wending neemt, spelen we daar ook op in maar de basis staat.’

Die stip op de horizon zetten
Willem raadt iedere gemeente aan het gesprek aan te gaan met zijn Accountmanager. Praat over wat je belangrijk vindt, waar je doelstellingen liggen en hoe we samen de route bepalen om deze te behalen.

Wij brengen jou in contact met andere gemeenten
We horen vaak dat een gemeente benieuwd is hoe een andere gemeente bepaalde stappen genomen heeft, waar liepen zij tegenaan, wat zouden zij anders doen? De stap naar de Pink Private Cloud is bijvoorbeeld een verandering die impact heeft op je organisatie. Wij hebben door de jaren heen al meer dan 50 gemeenten succesvol naar de cloud gemigreerd. Onze Accountmanagers brengen je dan ook graag in contact met een collega gemeente die je hier meer over vertelt.

De verwachtingen van iConnect voor dit jaar
Jerney en Willem verwachten de komende weken met al onze klanten in gesprek te zijn over iConnect en de toekomst van informatievoorziening. Daarmee dragen we heel concreet bij aan de dienstverlening aan burgers en bedrijven en wij hopen dat dit platform een inspiratie gaat zijn voor andere gemeenten. 

Willem Schepers

‘Het mooie aan de gemeentemarkt is dat de ICT oplossingen die we maken één op één matchen met alle facetten van de samenleving. Dus de IT vernieuwingen die we bouwen en implementeren hebben een merkbare positieve impact.’

 

Deel via:

‘Positieve impact en tevreden klanten, dat is waar het om draait’

Willem Schepers, Accountmanager
Willem vrijstaand.png