Direct naar de content
icon search white
28 mei 2019 - Blogs

Gemeente Breda vertelt over de Toolkit Informatievoorziening

Naast de uitwisseling van data uit de basisregistraties krijgen gemeenten steeds meer behoefte om aanvullende gegevens toe te voegen en te verspreiden tussen verschillende afdelingen. Deze gegevens vormen een belangrijke aanvulling op de gegevens uit basisregistraties en maken het mogelijk om steeds meer processen te automatiseren en efficiënt uit te voeren. Gemeente Breda is enthousiast over de Toolkit Informatievoorziening en vertelt er graag over.

Met de Toolkit Informatievoorziening kun je zelf de gegevens uit je centrale gegevensmagazijn aanvullen met de gegevens die voor jouw gemeente relevant zijn. Gewoon om deze raadpleegbaar te maken voor eindgebruikers, of om deze te gebruiken in selecties en analyses.

Eric van Alphen van Gemeente Breda vertelt:
“Met de Toolkit Informatievoorziening kan ik diverse selecties maken voor het testen van kwaliteit van de gegevens binnen Makelaarsuite. Ook kan ik procesgegevens koppelen aan authentieke gegevens en die weer in COO raadpleegbaar maken voor gebruikers. Momenteel doen we dat al voor de afdelingen Openbare Orde en Veiligheid, Burgerzaken en Sociale Zaken.

Het grootste voordeel van de Toolkit Informatievoorziening is dat je er verschillende databases en digitale bestanden mee aan elkaar koppelt. Zelf vind ik het overzicht met daarin alle appartementen en eigenaren, die PinkRoccade voor ons heeft gemaakt, het beste Toolkit-overzicht die we hebben staan.

Als tip wil ik aan nieuwe Toolkit gebruikers meegeven dat je goed moet nadenken hoe je, je Toolkit jobs noemt en waar je ze opslaat. Zo houd je inzicht in wat voor overzichten je allemaal hebt draaien.”

We vertellen je graag meer
Ben je benieuwd wat de Toolkit Informatievoorziening betekent voor jouw gemeente? Neem contact op met je accountmanager. 

Harry Schouten | 06 295 249 14 of Harry.Schouten@PinkRoccade.nl
Marijn van de Kerkhof | 06 134 587 80 of Marijn.vandeKerhof@PinkRoccade.nl
Thomas van Son | 06 295 282 10 of Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen zetten we gegevens om in informatie’

Joyce Martens, Consultant Informatievoorziening
Joyce Marten.png