Direct naar de content
icon search white
28 mei 2019 - Blogs

Eindeloze mogelijkheden met iNzicht & Toolkit Informatievoorziening

Hoi allemaal! Mijn naam is Joyce Martens. Op 1 maart 2018 liep ik voor het eerst als consultant bij PinkRoccade het gebouw binnen. In de lift drukte ik op de knop van de 6e verdieping. Bestemming: businessunit Informatievoorziening. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees dan verder!

In mijn kennismakingsgesprekken hoorde ik de termen ‘datagedreven sturing’ en ‘iNzicht’ regelmatig vallen. De ontwikkelingen gingen zo snel, dat ik me als consultant nu al volledig kan focussen op dit domein. Ik rijd heel Nederland door om iNzicht te installeren en om gemeenten te helpen met het visualiseren van hun data.  

180619_CINEMAGRAPH_1_02.gif (4)

Eindeloze mogelijkheden met iNzicht & Toolkit Informatievoorziening 
Alle data in het Linked Data Magazijn visualiseert iNzicht in tabellen, grafieken en diagrammen. In combinatie met de Toolkit Informatievoorziening zijn deze mogelijkheden eindeloos. Met de Toolkit Informatievoorziening voeg je namelijk databronnen zoals databases, Excel sheets en geo-informatie toe aan je Linked Data Magazijn. Dit alles visualiseer en autoriseer je met iNzicht, zodat data nooit meer via mailtjes of A4’tjes door de gemeente rondzwerft.

Een dik jaar, 63 releases, 2 standaard modules en ongeveer 70 klanten verder
iNzicht is niet meer weg te denken. Het heeft er voor gezorgd dat gemeenten over veel meer bruikbare data beschikken. Deze data kunnen gemeenten gebruiken als ondersteuning voor beleidsmedewerkers, om kosten te drukken én om trends te analyseren.

Daarnaast heeft iNzicht er voor gezorgd dat er bij PinkRoccade veel nauwer wordt samengewerkt tussen de verschillende businessunits. Een hele mooie bijkomstigheid als je het mij vraagt!

Mail mij gerust met je vragen 
Heb je interesse in een demo van iNzicht of wil je weten wat de Tookit Informatievoorziening voor jouw gemeente betekent? Bel of mail mij gerust. Ik ben bereikbaar op 06 467 060 92 of via Joyce.Martens@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen zetten we gegevens om in informatie’

Joyce Martens, Consultant Informatievoorziening
Joyce Marten.png