Direct naar de content
icon search white
1 januari 2018 - Blogs

Een nieuw zusje: PinkRoccade Proces & Services

Sinds vandaag (red. 1 januari 2018) heeft PinkRoccade Publiekszaken er een zusje bij: PinkRoccade Proces & Services. Deze businessunit borduurt voort op de bestaande producten voor zaakgericht werken waaronder iDocumenten en iZaaksuite. Dat geeft focus om deze producten op een goede manier vorm te geven. Zodat we gemeenten kunnen helpen zich klaar te stomen voor een veeleisende toekomst waarin zaakgericht werken een belangrijke schakel gaat vormen.

Focus en zelfstandigheid

De producten voor Burgerzaken blijven we voeren vanuit de businessunit met de naam PinkRoccade Publiekszaken. Binnen elke businessunit ontstaat zo voldoende focus en zelfstandigheid. Dat is nodig om softwareoplossingen te ontwikkelen die nog beter bij jouw wensen en uitdagingen aansluiten. We kijken er naar uit om beide businessunits, samen met klanten en onze mensen, succesvol te maken.

Herijkte strategie zaakgericht werken

Veranderingen in de markt en daarmee ontstane nieuwe behoeften, hebben ons gedwongen om onze strategie op zaakgericht werken te “herijken”. In 2007 waren we één van de eerste leveranciers in deze markt. We zijn gestart met de ontwikkeling van een zaaksysteem. Vanuit de filosofie van een dikke midoffice. De focus lag op functionaliteit en de meest complexe zaaktypen konden worden ondersteund. Vandaag is het tijd voor hernieuwde focus en het toepassen van nieuwe technologieën.

Dat vraagt om een toegewijd team. Een team bestaande uit medewerkers en klanten. Want inspraak van klanten is belangrijk. We kiezen heel bewust voor gezamenlijk functionaliteit bedenken, ontwikkelen en uitleveren. Mooie woorden? We gaven dit afgelopen jaar al concreet vorm vanuit iZaaksuite: Met 12 gemeenten (kwartiermakers) hebben we de ontwikkelingen in 2017 vorm gegeven en hier gaan we in 2018 actief mee verder. En dat doen we dus binnen de businessunit PinkRoccade Proces & Services.

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Publiekszaken. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Deel via: