Direct naar de content
icon search white
28 juni 2018 - Blogs

Door de ogen van...de planner!

Mijn naam is Rick van Son, ik ben 25 jaar oud en werk per 1 maart 2018 bij PinkRoccade als planner voor de Businessunit Informatievoorziening. Via een vriend die werkzaam is bij een zusterbedrijf van PinkRoccade ben ik terecht gekomen op mijn huidige functie. Voor deze functie ben ik 3 jaar werkzaam geweest in de uitzendbranche als accountspecialist / planner.

 

De juiste afstemming tussen klant en consultant
Het leuke aan mijn huidige functie vind ik de afwisseling in het contact met klanten en collega’s om alle zaken rondom planning goed af te stemmen. Zodat op het juiste moment ondersteuning geboden kan worden door onze consultants. Wanneer de planningen goed afgestemd zijn, geeft me dat aan het einde van de dag een goed gevoel! 

Ontwikkeling
Momenteel ben ik ook bezig met het leren van functioneel applicatie beheer. Om zo ook meer kennis van de Makelaarsuite te krijgen. Verder ondersteun ik projectmanagers bij hun projecten.

Vrije tijd
Buiten het werk om ga ik graag sporten! Op zondagen ben ik op het voetbalveld te vinden met een vriendenelftal en na afloop in de kantine. Op de woensdagavond trainen we met z’n alle, hopend ooit nog mee te doen met het WK…;-) Verder ben ik twee dagen in de week te vinden in de sportschool.

Tot slot ga ik in de weekenden graag wat ondernemen met mijn vrienden! Een leuke activiteit zoals; karten, casino of paintballen of juist lekker op het terras genieten van (speciaal) biertjes.

Vragen aan Rick?
Mocht je vragen hebben betreft een planning of meer over mij willen weten, neem dan gerust contact op!

Vriendelijke groet,
Rick van Son, Planner Informatievoorziening

Deel via: