Direct naar de content
icon search white
15 november 2023 - Onze verhalen

Hans van der Sanden: 'Als consultant streef ik samen met mijn collega's naar een optimale dienstverlening binnen het sociaal domein'

In dit artikel maak je kennis met Hans van der Sanden, Consultant Sociaal Domein.

Mijn naam is Hans van der Sanden en stel me graag aan je voor. Ik ben 52 jaar en geboren en getogen in Breda. Daar woon ik met mijn vrouw Ingeborg en onze 3 kinderen, Niels, Bram en Floris (17,14,11 jaar). Het is dus een echt mannenhuishouden bij ons in huis. Ik hou van gezelligheid en ben dan ook regelmatig in het bourgondische Breda te vinden.

Om mijn conditie op peil te houden ga ik soms mountainbiken of hardlopen en zit ik sinds kort samen met mijn oudste zoon Niels op tennis. Ook ga ik wel eens met mijn zoons karten op een buiten-kartbaan en bezoeken we de formule 1 als deze in Nederland is. Verder hou ik van films kijken. Thuis met het gezin gewoon op de bank, of lekker luxe in de bioscoop als avondje uit.

Een nieuwe uitdaging bij PinkRoccade

Voordat ik bij Pinkroccade kwam werken heb ik bij een aantal andere werkgevers ervaringen opgedaan als consultant. Een daarvan was PharmaPartners, ook onderdeel van de TSS groep, waar ik 15 jaar met veel plezier heb gewerkt. Ik begeleidde daar de implementatie van een software pakket voor de 1e en 2e lijns gezondheidzorg. Verder heb ik nog in de Automotive sector gewerkt als consultant voor een Dealer Management Systeem (DMS) en als Business Consultant binnen de energiesector. Nu een nieuw hoofdstuk bij PinkRoccade waar ik veel zin in heb!

Een warm welkom bij Samenlevingszaken

In september ben ik gestart als Consultant bij de unit Samenlevingszaken en heb de afgelopen weken met collega’s mee kunnen kijken om alles goed te leren kennen. De eerste weken waren erg prettig en ik voelde me erg welkom. Er is een fijne open sfeer onderling en iedereen werkt graag samen en staat open voor vragen. In het verleden heb ik met diverse andere software pakketten gewerkt en ben dan ook erg nieuwsgierig naar de software van PinkRoccade. 

Ik heb nog geen ervaring in het werken met gemeenten en het sociaal domein maar ik vind het leuk om dit te gaan ontdekken. Hierbij kan ik dan mijn kwaliteiten en ervaring als consultant goed gebruiken. Ik kijk er erg naar uit om mezelf verder in het team te ontwikkelen en om de mooie projecten binnen PinkRoccade naar een hoger niveau te tillen.

Verwachting voor de toekomst

Voor de toekomst hoop ik samen met mijn collega's van Samenlevingszaken, in nauwe samenwerking met burgers en gemeentes, te streven naar verbeterde innovatieve software. En een optimale dienstverlening voor alle betrokkenen binnen het sociaal domein. Ik wil hier graag mijn persoonlijke bijdrage aan leveren door middel van uitdagende consultancy projecten!

 

Deel via: