Direct naar de content
icon search white
Young Professionals Huizen

Young Professionals bij gemeente Huizen

2 maart 2018
Schuldhulpverlening
CBS, 2017 8.866 Aantal inwoners gemeente Huizen
Aantal Young Professionals 10 Samenlevingszaken heeft 10 Young Professionals die gemeenten ondersteunen.

Ook van gemeente Huizen krijgen onze Young Professionals voor de dienstverlening het cijfer 8! "Het werken met Young Professionals biedt voor beide partijen de nodige voordelen." Benieuwd naar deze voordelen? Lees hier de ervaringen.

Zaakgericht werken en applicatiebeheer

Gemeente Huizen zet de Young Professionals in als ondersteuning voor de uitvoering en bedrijfsvoering. Het gaat om inzet tijdens de implementatie van iSamenleving, het invoeren van het gekoppeld zaakgericht werken en ondersteuning van het functionele applicatiebeheer.

Rust & stabiliteit

Gemeente Huizen vindt vooral de nazorgfase van een implementatietraject heel belangrijk. "In de nazorgfase gaat de organisatie aan de slag met iSamenleving en zaakgericht werken. Dit zorgt voor veel vragen en issues. Door inzet van de Young Professionals konden de issues snel worden opgepakt en opgelost. Ook bieden ze de perfecte ondersteuning aan de uitvoering voor scholing, bedrijfsvoering om de inrichting bij te schaven. Inzet van een Young Professional zorgt voor rust en stabiliteit."

Voordelen voor beide partijen

"PinkRoccade Local Government krijgt een kijkje in de keuken van de gemeente. Door met Young Professionals te werken krijgen ze input om de dienstverlening en systemen te verbeteren. Tevens biedt het kansen om aantal ontwikkelingen in te zetten. Voor de gemeente om zich voor te bereiden op de nieuwe ontwikkelingen en ze helpen bestaande producten verder te ontwikkelen. In het kader van het partnerschap en ontwikkelingen liggen voor beide partijen kansen om de dienstverlening te verbeteren."

Zou je ook moeten doen!

Gemeente Huizen raadt Young Professionals aan andere gemeenten aan. 
"Je krijgt voor een schappelijk tarief, de perfecte ondersteuning die de problemen goed weet te verwoorden richting PinkRoccade Local Government zelf. Dit bevordert de samenwerking tussen PinkRoccade en gemeente. Tevens brengen ze op hun eigen wijze dynamiek in de organisatie en zorgde ze voor zelfreflectie. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering, waar ICT onderdeel van is, verbeterd kan worden."

Echte meerwaarde

De inzet van de Young Professionals wordt als zeer positief ervaren. "Ze kunnen goed de belangen van de gemeenten vertegenwoordigen binnen PinkRoccade Samenlevginszaken. Dit heeft direct een meerwaarde voor de gemeente. Tevens door persoonlijk contact met iemand van PinkRoccade Local Government ontstaat er interactie en wordt de echte problematiek achter de vraag helder zonder dat je een melding van hoeft te maken. Dit zorgt voor directe oplossingen."

Benieuwd naar wat onze Young Professionals voor jouw gemeente kan betekenen? Laat het ons weten!

Deel via:

Samenlevingszaken

De transitie van taken is geweest. Je gaat nu aan de slag met de transformatie. Ook ben je als gemeente verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid en participatie van de burger. Dit vraagt om een andere kijk en aanpak. Hoe pak jij dit aan?

Samenlevingszaken

Experts

Maak kennis met onze experts