Direct naar de content
icon search white
15 maart 2023 - Nieuws

De doorontwikkeling van Logging & Probleemanalysefunctionaliteit helpt applicatiebeheerders

Software verbeter je alleen als je luistert naar je gebruikers. Daarom halen we regelmatig input en feedback op. Ontwikkelaar Janne Timmers vertelt je over de verbeteringen rond Logging & Probleemanalyse. Een verbetering waar vooral applicatiebeheerders blij van worden.

Applicatiebeheerders deelden wat goed gaat en beter kan

Eerder vertelden we je over de co-creatiesessies die we organiseren. In die sessies denken we samen met klanten na over het doorontwikkelen van CiVision Samenlevingszaken. Recent kwam het thema Logging & Probleemanalysefunctionaliteit aan bod. In die co-creatiesessie haalden we feedback op bij de applicatiebeheerders: wat gaat nu al goed? Wat kan er beter?

We lieten ons voorstel voor verbetering aan hen zien

Dit jaar startten we met een terugkoppeling naar de deelnemers. Dat doen we in een opvolgsessie. We nemen -de signalen uit de co-creatiesessie door en delen ons voorstel over hoe dit te verwerken in de applicatie.
Ook krijgen Logging & Probleemanalysefunctionaliteit dit jaar ruimte in ons interne klantfocus-team voor applicatiebeheerders.

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag

Dit brengt ons naar de volgende stap: onze ontwikkelaars kunnen nu gericht en toegewijd aan de slag met Logging & Probleemanalysefunctionaliteit. Bijvoorbeeld door de structuur van een log zo op te zetten, dat de verschillende kenmerken van een sessie gericht gevolgd kunnen worden. Zo zetten we in co-creatie de wensen van de applicatiebeheerders om naar bruikbare oplossingen.

Dankjewel voor je hulp bij het ontwikkelen van de applicatie voor de toekomst van het Sociaal domein.

Co-creatiesessie de applicatie voor het sociaal domein van de toekomst

Deel via: