Direct naar de content
icon search white
2 juni 2023 - Onze verhalen

Bernadet van Laak: 'Ik zocht een functie met veel klantcontact, een hoog ‘doe’ gehalte en lekker veel uitdaging'

Bernadet van Laak startte in 2022 bij Pink. Ze is business consultant. Als een echte ‘spin in het web’ helpt ze gemeente Amsterdam om inzicht te krijgen in de systemen en mogelijkheden die PinkRoccade te bieden heeft. Lees meer over Bernadet in dit interview.

Mijn naam is Bernadet van Laak. Ik ben 48 jaar en woon samen met Marc en onze 3 kinderen, Tijs, Job en Isa in Berkel Enschot. Onze kinderen zijn inmiddels zo goed als zelfstandig (19, 17 en 15 jaar), dus vrije tijd genoeg! Ik tennis, padel en zit sinds kort met enige regelmaat op een spinning bike. Daarnaast zoek vaak de gezelligheid op.

Werkverleden

Voordat ik bij PRLG ging werken heb ik de laatste 5 jaar als implementatieconsultant bij Plan4Flex in Den Bosch gewerkt. Plan4Flex maakt planningssoftware voor uitzendbureaus. Ik reed heel Nederland door om uitzendbureaus door de inzet en juiste inrichting van de systemen/processen meer te laten halen uit hun business. Daarvoor zat ik 17 jaar bij Achmea in Tilburg. Mijn laatste functie was daar productmanager AOV.

Doen wat bij je past

Een voordeel van ouder worden en werkervaring opdoen is dat je steeds beter weet wat je wel en niet lukt vindt aan je werkzaamheden, om zo uit te komen bij een functie die goed bij je past. Zaken die ik minder leuk vond binnen vorige functies, voer ik niet meer uit en zaken die ik juist wel leuk vond ben ik meer gaan opzoeken. Om die reden ben ik uiteindelijk in oktober 2022 gestart bij Samenlevingszaken. Ik zocht een projectmatige functie met veel klantcontact, een hoog ‘doe’ gehalte en lekker veel uitdaging.

SAM Bernadet Van Laak Foto

Breed inzetbaar

Het eerste project waar ik ben gestart is de implementatie van onze systeemoplossingen bij gemeente Amsterdam. Ik word ingezet als businessconsultant. Het is een ‘spin in het web’-functie. Een soort olie in de machine. Ik help Amsterdam om inzicht te krijgen in de systemen en de mogelijkheden. Daarnaast word ik ingezet op allerlei taken binnen het project die niet belegd zijn binnen een specifieke functie. Gelukkig kan ik, zodra het te veel detail wordt, terugvallen op mijn collega’s. Samen vormen we een super team!

Aan de slag

Voor de toekomst hoop ik dat we binnen Samenlevingszaken kunnen werken naar nog betere dienstverlening en optimalisatie van de systemen voor de klant. Voorlopig nog voldoende werk aan de winkel 😊!

Deel via: