Direct naar de content
icon search white

Voorkom fouten op persoonslijst

110_89acc2ba864926c.jpg
thema icon
thema Procesoptimalisatie
App iBijhouding
#143

Voorkom onnodig bewegen en zoeken

Alles in de buurt? Alles op zijn plek? Voorkom onnodig bewegen en zoeken. Voorkom onnodige processtappen en zorg voor overzicht. Loop bijvoorbeeld niet naar de algemene scanner op de afdeling, gebruik een scanner op je werkplek. Maak gebruik van direct printing waardoor je verschillende printers kunt aansturen vanuit de applicatie. En kies voor een procesgestuurde en zaakgerichte applicatie voor een integrale afwikkeling van een aanvraag.

Voorkom fouten op persoonslijst

Binnen iBijhouding actualiseer en controleer je de persoonslijst op een overzichtelijke en gecontroleerde manier. Met de Bestandscontrolemodule (BCM) van de RvIG doorloop je 1.800 controles binnen het proces vóórdat je de BRP bijwerkt. Deze controle door de BCM kan je uitvoeren zo vaak als nodig is. Zo voorkom je fouten op de persoonslijst en zorg je voor een kwalitatief goede BRP.

Niek Joosse, medewerker Burgerzaken bij gemeente Kapelle

‘Voor een BRP-specialist is het actualiseren en corrigeren van persoonslijsten een stuk overzichtelijker dankzij iBijhouding. Tot je op ‘BRP Bijwerken’ klikt kan je zonder gevaar voor fouten aanpassingen maken op de persoonslijst. De ingebouwde waarschuwingen en BCM controle bevorderen de kwaliteit van de mutaties en het zelflerende vermogen van de BRP-specialisten in spé.’

Deel via:

Waarom dit werkt

Voordat je 'dingen' digitaal gaat maken zorg je dat de verspillingen eruit gehaald zijn. Anders ga je die automatiseren. En dat helpt niet. Lean gaat over dat je dingen anders kunt doen. Het dingen efficiënter doen geeft ruimte, ook om andere dingen te doen.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Productmanager
Sanne van der Zanden (2019)