Direct naar de content
icon search white

Aan de slag met een concreet stappenplan

business-idea-1240825.jpg
thema icon
thema Co-creatie
App Samen Verder
#6

Kies de dienstverlening die bij jou past

Dienstverleners huur je in omdat je inhoudelijke kennis en/of capaciteit mist. Bijvoorbeeld omdat je met een probleem zit dat maar moeilijk zelf op te lossen is. Of omdat je alles uit het systeem wilt halen door proces en systeem naadloos op elkaar af te stemmen en er zelf niet – helemaal – uitkomt, al was het enkel vanwege de waan van de dag die overheerst. In dergelijke gevallen ga je op zoek naar een consultant en laat je hem of haar een soms pijnlijk, maar in ieder geval onafhankelijk, professioneel oordeel vellen gekoppeld aan een kraakhelder, deskundig advies.

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers.

Aan de slag met een concreet stappenplan

Roxane Bansema, medewerker Beleidsuitvoering ll gemeente Groningen

‘Je weet wel wat er moet gebeuren en toch gebeurt het niet of te laat, veelal door de waan van de dag. Na een iService-dag hebben we steeds weer direct een mooi resultaat: Dankzij een brownpaper-sessie hebben we het proces in kaart. Eventuele verbeteringen voeren we meteen door in de procesconfiguratie in iBurgerzaken. En we kunnen aan de slag met een concreet stappenplan. Dat helpt enorm!’

Deel via:

Waarom dit werkt

Van een consultant van PinkRoccade Publiekszaken mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren vanwege de juiste expertise; specialistische kennis van de markt, de processen en het product gebaseerd op ruime ervaring opgedaan bij meerdere gemeenten. Consultants voorzien juist daardoor in een objectieve kijk op dillema’s en oplossingen. Dat ze onafhankelijk en minder vatbaar voor interne politiek en/of gevoelige situaties zijn is daarbij enkel een pré. Bovendien is het algemeen bekend dat vreemde ogen dwingen.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)