Direct naar de content
icon search white

Zet de volgende stap met iPerformance

shutterstock_1279658581.jpg
thema icon
thema Security
App Samen Verder
#180

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. Zo bieden we met Samen Verder een totaalpakket aan dienstverlening dat we specifiek afstemmen op jouw gemeente, met concreet en meetbaar resultaat. Zo maken we ook met gemeente Waalwijk samen de optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken.

Puntjes op de i dankzij iService

Bij gemeente Waalwijk zijn in 2021 puntjes op de i zijn gezet dankzij iService; er kwam 4x een consultant van PinkRoccade over de vloer. “Vreemde ogen dwingen, zou je kunnen zeggen”, bekent Jeffry. “De aanwezigheid van een externe verplicht je om tijd vrij te maken en met elkaar stil te staan bij een proces. En het is steeds weer fijn als er iemand meekijkt naar ons proces met een frisse blik en praktijkervaring vanuit veel andere gemeenten.”

Klaar voor de volgende stap met iPerformance

Dat de basis op alle fronten op orde is biedt begin 2022 ruimte voor een ander gesprek, een gesprek over de technische inrichting, responsetijden en architectuur bij gemeente Waalwijk (lees het praktijkverhaal). Het Samen Verder dashboard bevat daarom ook een pagina iPerformance waarop bijvoorbeeld de zogenaamde responsetijden van diverse services van en naar iBurgerzaken zichtbaar zijn: Hoe lang duurt het bijvoorbeeld om een persoon op te halen in de GBA-V? En wat is de responsetijd van de printerservice? Zo gaat ook dit gesprek verder dan het onderbuikgevoel.

Deel via: