Direct naar de content
icon search white

Ga voor blije medewerkers en blije inwoners

frog-1274753-pink.jpeg
thema icon
thema Co-creatie
App Samen Verder
#52

Kies de dienstverlening die bij jou past

Dienstverleners huur je in omdat je inhoudelijke kennis en/of capaciteit mist. Bijvoorbeeld omdat je met een probleem zit dat maar moeilijk zelf op te lossen is. Of omdat je alles uit het systeem wilt halen door proces en systeem naadloos op elkaar af te stemmen en er zelf niet – helemaal – uitkomt, al was het enkel vanwege de waan van de dag die overheerst. In dergelijke gevallen ga je op zoek naar een consultant en laat je hem of haar een soms pijnlijk, maar in ieder geval onafhankelijk, professioneel oordeel vellen gekoppeld aan een kraakhelder, deskundig advies.

Elke gemeentelijke situatie en specifieke kennisvraag behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we met een keuzepalet aan dienstverlening. Toe te spitsen op jouw situatie en jouw kennisvraag. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de medewerkers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en vervolgens ook blije burgers.

Ga voor blije medewerkers en blije inwoners

Hans van Holstein, manager Burgerzaken gemeente Helmond

‘We zijn het iService-traject gestart omdat we een gezamenlijk doel hebben: blije inwoners en blije medewerkers. En dit kunnen we realiseren door de manier waarop we iBurgerzaken gebruiken. Waar wij de mensen hebben, heeft PinkRoccade Publiekszaken het middel. Dus vind ik het heel logisch dat we het proces samen oppakken.’

Theo Daniels, functioneel beheerder iBurgerzaken

‘Ik vind het een mooi initiatief van PinkRoccade. In het begin was het even wennen dat een leverancier meedenkt over de processen. Maar door het proces en de mogelijkheden in de applicatie samen te brengen, kun je het proces soms makkelijker maken.’

Deel via:

Waarom dit werkt

Van een consultant van PinkRoccade Publiekszaken mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren vanwege de juiste expertise; specialistische kennis van de markt, de processen en het product gebaseerd op ruime ervaring opgedaan bij meerdere gemeenten. Consultants voorzien juist daardoor in een objectieve kijk op dillema’s en oplossingen. Dat ze onafhankelijk en minder vatbaar voor interne politiek en/of gevoelige situaties zijn is daarbij enkel een pré. Bovendien is het algemeen bekend dat vreemde ogen dwingen.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)