Direct naar de content
icon search white

Gebruik Samen Verder slim

pexels-poranimm-athithawatthee-842401.jpg
thema icon
thema Aansturing
App Samen Verder
#202

Samen Verder

Dat herken jij ook toch? Door de waan van de dag kom je er niet altijd aan toe om de gewenste optimalisatieslag (snel genoeg) te maken. Onder het motto “Samen Verder” bieden we daarom een totaalpakket aan dienstverlening gevuld met dienstverleningsproducten zoals iService, iRelease, iPerformance en iAcademy. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de applicatiebeheerders en eindgebruikers. Het is een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en blije burgers.

Documenten maak je er niet zomaar even bij

De invoering van iDocumentcreatie vormt een logisch startmoment voor een gedegen optimalisatiefase in gemeente Nunspeet. Bij deze flinke klus heeft de gemeente gebruikgemaakt van consultancydagen uit haar Samen Verder dienstverleningspakket: Allyne Groen, consultant bij PinkRoccade heeft zich begin 2022 3 dagen vastgebeten in iDocumentcreatie en waarschijnlijk komen daar na de zomer nog 4 dagen bij.

Cyntia de Joode, applicatiebeheerder gemeente Nunspeet

‘Het maken van documenten in iDocumentcreatie is niet iets wat je er even bij doet. Hier kom je zelf simpelweg niet aan toe. Door de al aangekochte Samen Verder dagen hiervoor te gebruiken was de keuze wellicht makkelijker want daardoor was het grotendeels geen financieel vraagstuk.’

Deel via: