Direct naar de content
icon search white
Verblijfsobject

iVerblijfsobject - het product

Het verwerken van BAG-berichten is een complex en intensief proces met een behoorlijke kans op fouten. Om dat proces te vereenvoudigen halen we met iVerblijfsobject BAG-berichten rechtstreeks op bij de landelijke voorziening met Digilevering.

Met iVerblijfsobject staan de relevante BAG-mutaties voor je klaar

Binnen iVerblijfsobject zetten we enkel de voor burgerzaken relevante BAG-mutaties direct klaar. Dankzij een koppeling met Digilevering raadplegen we direct de landelijke voorziening; LV-BAG. Eerst bepalen we binnen iBurgerzaken óf er iets moet gebeuren. Bovendien voegen we de BAG-berichten voor je samen in een dossier, per zaak. Daardoor hoeft de gebruiker niet meer elk BAG-bericht zelf te openen en beoordelen. Vervolgens zijn deze zaken vanuit iVerblijfsobject eenvoudig te verwerken in de BRP. Deze werkwijze zorgt direct voor minder handmatige acties. Uiteraard geeft iVerblijfsobject ook inzicht in welke BAG-mutaties hebben plaatsgevonden en liggen de gevolgen daarvan ook vast in het dossier.

Verblijfsobject-werklijst

 

Automatische verwerking met iVerblijfsobject Extra

Met iVerblijfsobject Extra worden BAG-mutaties waar mogelijk bovendien automatisch overgenomen op de persoonslijst (PL) van inwoners; groene processen. Denk hierbij aan het wijzigen van een straatnaam, het splitsen van een onbewoond pand of een samenvoeging van adressen. Uiteraard blijven er situaties waarbij de beoordeling door een burgerzakenmedewerker nodig is, zoals de sloop van een bewoond pand. Dan verschijnt automatisch een zaak op de werklijst in iVerblijfsobject. BAG.png (1)

Efficiënte afhandeling

iVerblijfsobject (Extra) ontlast daardoor jouw organisatie en zorgt daarmee voor een kostenbesparing. Het beperkt de administratieve rompslomp en zorgt voor geautomatiseerde afhandeling en dossiervorming. En uiteraard stellen we de burger(s) op de hoogte. Dit leidt tot een efficiënte afhandeling van de BAG-mutaties.

Deel via: