Direct naar de content
icon search white
Managementinformatie

iManagementdashboard - het product

Een totaal overzicht over de lopende processen? Inzicht in het gebruik van het digitale kanaal? iManagementdashboard maakt het met een druk op de knop inzichtelijk met duidelijke diagrammen, direct vanuit iBurgerzaken. De diagrammen zijn ook te gebruiken in documenten en presentaties. Erg eenvouding in gebruik. 

Eenvoudig en actueel

Een oplossing die real time de procesinformatie en voortgangsinformatie weergeeft voor medewerkers en management. Er zijn twee profielen in het gebruik van het dashboard, die van gebruiker en beheerder. 

iManagementdashboard is direct te benaderen via een snelkoppeling in iBurgerzaken. En maakt gebruik van de proces-database van iBurgerzaken om met de meest actuele gegevens de verschillende grafische overzichten te produceren. De gegevens zijn te exporteren als data naar Excel, of als plaatje om te gebruiken in een document of presentatie.

 iManagementdashboard - Werkvoorraad - verblijf&adres.png

 

Meerdere overzichten mogelijk 

iManagementdashboard bestaat uit 3 tabbladen met overzichten die inzicht geven in de (lopende) processen in iBurgerzaken. Voor alle overzichten pas je zelf filters toe en geef je de periode aan voor het te genereren overzicht:

Tabblad Selfservice

Op het tabblad Selfservice zie je een vergelijking van enkel de processen die potentieel door een burger of bedrijf gestart kunnen worden. Hieronder een korte omschrijving per grafiek:

iManagementdashboard - selfservice - groene verwerking.png

 

  • Digitale aanvragen donut & staafgrafiek: alle zaken worden meegenomen die aan de voorwaarde voldoen zoals eerder omschreven.
  • Groene verwerkte digitale aanvragen: hier worden de zaken vergeleken van de processen die automatisch afgehandeld kunnen worden, die door de burger gestart zijn , die afgehandeld zijn. Opmerking: zaken die voor 3.0 zijn aangemaakt worden niet in deze donut meegenomen. 
  • Aanvragen per maand: alle zaken die aan de voorwaarde voldoen zoals eerder omschreven worden meegenomen.

Tabblad Werkvoorraad

Op dit tabblad worden alle zaken van alle processen meegenomen. Hieronder een toelichting per grafiek:

  • Status per proces: weergave van alle zaken uitgesplitst naar status.
  • Openstaande aanvragen per gebruiker: hier staan alleen de zaken in met de status 'In behandeling' of 'Ontvangen en geregistreerd' en uitgesplitst naar gebruiker.

Tabblad Doorlooptijd

Op dit tabblad worden van alle zaken de doorlooptijden getoond. Hieronder een toelichting per grafiek:

  • Doorlooptijd: per proces wordt de gemiddelde doorlooptijd in dagen weergegeven. Wanneer er wordt gefilterd op medewerker, dan wordt de gemiddelde doorlooptijd van de processen waaraan de medewerker heeft gewerkt, per stap weergegeven. 
  • Doorlooptijd gemeentelijke servicenorm: in deze donut grafiek worden alle zaken meegenomen met een doorlooptijd en vergeleken met de gemeentelijke normen die vastgelegd zijn bij de procesconfiguratie.
  • Doorlooptijd (wettelijke) service normen: in deze donut grafiek worden alle zaken meegenomen met een doorlooptijd en vergeleken met de (wettelijke) normen die vastgelegd zijn bij de procesconfiguratie. 

 

Deel via: