Direct naar de content
icon search white
Managementinformatie

iManagementdashboard - het product

Een totaal overzicht over de lopende processen? Inzicht in het gebruik van het digitale kanaal? iManagementdashboard maakt het met een druk op de knop inzichtelijk met duidelijke diagrammen, direct vanuit iBurgerzaken. De diagrammen zijn ook te gebruiken in documenten en presentaties. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest.

Eenvoudig en actueel

Een oplossing die real time de procesinformatie en voortgangsinformatie weergeeft voor medewerkers en management. 

iManagementdashboard is direct te benaderen via een snelkoppeling in iBurgerzaken. En maakt gebruik van de proces-database van iBurgerzaken om met de meest actuele gegevens de verschillende grafische overzichten te produceren. De gegevens zijn te exporteren als data naar Excel, of als plaatje om te gebruiken in een document of presentatie.

iManagementDashboard-werkvoorraad.png

Meerdere overzichten mogelijk 

iManagementdashboard bestaat uit 3 tabbladen met overzichten die inzicht geven in de (lopende) processen in iBurgerzaken. Voor alle overzichten pas je zelf filters toe en geef je de periode aan voor het te genereren overzicht:

Tabblad Selfservice

Op het tabblad Selfservice zie je een vergelijking van enkel de processen die potentieel door een burger of bedrijf gestart kunnen worden. Hieronder een korte omschrijving per grafiek:

  • Digitale aanvragen donut & staafgrafiek: alle zaken worden meegenomen die aan de voorwaarde voldoen zoals eerder omschreven.
  • Groene verwerkte digitale aanvragen: hier worden de zaken vergeleken van de processen die automatisch afgehandeld kunnen worden.
  • Aanvragen per maand: alle zaken die aan de voorwaarde voldoen zoals eerder omschreven worden meegenomen.
iManagementDashboard-selfservice.png

Tabblad Werkvoorraad

Op dit tabblad worden alle zaken van alle processen meegenomen. Hieronder een toelichting per grafiek:

  • Status per proces: weergave van alle zaken uitgesplitst naar status.
  • Openstaande aanvragen per gebruiker: hier staan alleen de zaken in met de status 'In behandeling' of 'Ontvangen en geregistreerd' en uitgesplitst naar gebruiker.

Tabblad Doorlooptijd

Op dit tabblad worden van alle zaken de doorlooptijden getoond. Hieronder een toelichting per grafiek:

  • Doorlooptijd: per proces wordt de doorlooptijd in dagen weergegeven.
  • Doorlooptijd gemeentelijke service normen: geeft het percentage weer van zaken die binnen de gemeentelijke service norm zijn afgerond. Deze norm is per proces te configureren.
  • Doorlooptijd (wettelijke) service normen: geeft het percentage weer van zaken die binnen de wettelijke service norm zijn afgerond. Deze norm is standaard per proces ingericht maar kan ook worden aangepast. 

 

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatie Manager
Dylan Kusters