Direct naar de content
icon search white
Koppelingen iBurgerzaken

Werkplekscan

Diverse koppelingen van en naar iBurgerzaken zorgen voor efficiënte communicatie tussen verschillende oplossingen van derden. Dit draagt bij aan de tevredenheid van alle gebruikers en zorgt dat gemeenten efficiënter werken en besparen op de uitvoeringskosten.

Optimaliseren van het proces

Voorkom wachtrijen bij de algemene scanner op de afdeling. En voorkom onnodige stappen binnen het burgerzakenproces. Door de werkplekscan van ORIBI te integreren in iBurgerzaken ontstaat de mogelijkheid om via de A4-scanner het relevante document rechtstreeks in de zaak te uploaden.

iBurgerzaken koppelt met ORIBI

Een medewerker kan bijvoorbeeld een akte uitprinten op zijn werkplek. Deze direct laten ondertekenen door de burger. En vervolgens ook inscannen op diezelfde werkplek. Het document staat daarna in het juiste dossier én op de goede plek in het proces in iBurgerzaken.

Toegevoegde waarde

  • Tijdsbesparing door wegnemen overbodige stappen
  • Zaakdossier direct compleet
  • Efficiënter werken

Kwartiermaker

Gemeente Enschede heeft in september 2018 een proof of concept (PoC) uitgevoerd met de A4-werkplekscan van ORIBI. Meer hierover lees je in de praktijkcase "Foutenvrij werken en kortere wachtrijen door de werkplekscan".

Rob Melenhorst, projectmanager gemeente Enschede

‘Het concept is meer dan bewezen, de functionaliteit doet precies wat we hopen. En vanaf 29 oktober gaat het ons veel tijd besparen.’

Deel via: