Direct naar de content
icon search white
Burgerzaken overzichten

iNzicht Burgerzaken - portfolio en leverdata

Welke functionaliteit mag je verwachten van iNzicht Burgerzaken? En vanaf wanneer is deze beschikbaar?

iNzicht Burgerzaken

Meer dan 100 gemeenten maken inmiddels al gebruik van iNzicht Burgerzaken. Met iNzicht Burgerzaken krijgt iBurgerzaken 120 specifieke burgerzaken rapporten/-overzichten erbij. Welke dat zijn lees je op TOPdesk.

Deze rapportages kunnen medewerkers en managers zelf benaderen. En indien gewenst overhalen naar Excel. Hierdoor heeft iedereen zelf inzicht in de benodigde informatie. Ook kun je door middel van de iNzicht editor rapportages zelf aanpassen.

Gebruik je iNzicht Burgerzaken, dan heb je iNzicht Burgerzaken Database tevens tot je beschikking. 

Naast iNzicht Burgerzaken zijn de volgende producten/diensten ook beschikbaar:

iNzicht Burgerzaken Database         

Gebruikt jouw gemeente al standaard een tool voor rapportages, zoals Cognos of JasperReports? Dan kan de database onder iNzicht Burgerzaken worden gebruikt als bron. iNzicht Burgerzaken Database bevat alleen gegevens uit de BRP. Bij iNzicht Burgerzaken Database zit ook een beschrijving van de gegevens (Data Dictionary). De gemeente is dan zelf verantwoordelijk voor het maken van de rapportages.

iNzicht Burgerzaken Maatwerk        

Zijn de 120 standaard rapporten te weinig en/of zijn er andere bronnen gewenst? Met onze dienstverlening is maatwerk mogelijk! Zo krijg jij de rapportage die jij graag wilt en hoef je zelf niet aan de slag.

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)