Direct naar de content
icon search white
Burger- en bedrijvenportaal

iPortaal - portfolio en leverdata

Welke functionaliteit mag je verwachten en wanneer is deze app leverbaar?

iPortaal beschikbaar

iPortaal is beschikbaar sinds 2020 en volledig geïntegreerd met iBurgerzaken. Diverse gemeenten maken inmiddels gebruik van iPortaal waaronder gemeente Apeldoorn (kwartiermaker), Assen, Edam-Voldendam en Waalwijk.

Doorontwikkeling iPortaal

iPortaal biedt veel mogelijkheden voor de toekomst, die we samen met gemeente Apeldoorn en andere geïnteresseerde gemeenten gaan bekijken. Denk hierbij aan dat de burger zelf informatie of documenten later nog kan toevoegen in de zaak. Nog geen getuige gekozen, terwijl je wel alvast een online melding van een huwelijk wilt doen? Dan is het mooi dat je zelf je dossier compleet kan maken.

Webportaal Mijn Amsterdam biedt volop inspiratie

Ook de ingezette ontwikkelingen binnen het webportaal MijnAmsterdam van gemeente Amsterdam bieden ons volop inspiratie. Gemeente Amsterdam koos in februari 2021 voor iBurgerzaken en zet daarmee de digitale dienstverlening aan de Amsterdammer verder centraal. Het portaal Mijn Amsterdam geeft de Amsterdamse burger en ondernemer inzicht en overzicht in de producten en diensten die hij of zij bij de gemeente afneemt. Het portaal werkt met persoonlijke statusmeldingen, deze zijn ter kennisgeving of met oproep tot actie over lopende zaken. Andere functionaliteiten zijn onder andere een plattegrond van de directe woon- of werkomgeving van de Amsterdammer. Met specifieke informatie én gepersonaliseerde tips; bijvoorbeeld dat iemand in aanmerking komt voor een gratis ID-kaart om te stemmen.

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)