Direct naar de content
icon search white
Begraafplaatsadministratie

iBegraafplaats - het product

Met de module iBegraafplaats is de begraafplaatsadministratie – vanaf aangifte van overlijden tot aan facturatie – proces gestuurd. Het proces dat een medewerker van de gemeente doorloopt, komt overeen met het proces van andere modules van iBurgerzaken. Aangezien uw medewerkers bekend zijn met deze processen als iBegraafplaats wordt geïmplementeerd, verwachten wij dat de module iBegraafplaats snel wordt omarmd en eenvoudig te implementeren is.

Regel het goed, voor elkaar

Snel een actueel, goed sluitend, digitaal overzicht van jouw begraafplaatsadministratie? iBegraafplaats is de app voor het beheren van begraafplaatsen en crematoria. Gebrek aan overzicht behoort met deze app tot het verleden. Alles wat te maken heeft met de digitale vastlegging van een uitvaart, sluit dankzij iBegraafplaats naadloos aan op uw organisatie. Met iBegraafplaats wordt het eenvoudig en overzichtelijk!

Uit handen geven

Dankzij de integratie met iOverlijden kan een uitvaartverzorger direct het proces starten vanuit het proces Aangifte overlijden. Door de koppeling met de BRP worden altijd de juiste gegevens opgehaald van de overledenen alsook de rechthebbenden. Uitvaartverzorgers kunnen het proces eenvoudig starten via internet en smartphone, zonder tussenkomst van de gemeente. Dat betekent dat de aangifte ook ’s avonds of in het weekend gedaan kan worden. Op deze manier kan de uitvaartverzorger de datum van de uitvaart direct reserveren.

Afscheid met een goed gevoel

iBegraafplaats vervangt het oude begraafplaatsadministratiesysteem door een gebruiksvriendelijke applicatie van deze tijd. Dit betekent het einde van losse lijstjes en uitdagingen met het maken van selecties. Een belangrijke selectie is bijvoorbeeld "de graven waarvan in het komend jaar de huur afloopt". De app doet het voor je.

Deel via:

‘Optimaliseren van processen dankzij innovaties met klanten en partners.’

Engelbert Wijnhoven, Manager Grote Gemeenten
Engelbert Wijnhoven