Direct naar de content
icon search white
SAP hosting en techniek

SAP online back-up

Steeds meer gemeenten maken gebruik van de online back-up optie binnen SAP ERP. Een slimme zet vinden wij. Deze optie geeft je namelijk de mogelijkheid om geautomatiseerd, en zonder downtime van het systeem, een goede volledige back-up te maken.

Zo bespaar je met de online back-up als systeembeheerder niet alleen enorm veel tijd, maar het zorgt er ook voor dat gebruikers van de applicatie geen rekening hoeven te houden met het back-up window. Batchjobs die je het liefste na werktijd zou willen laten draaien, kun je zo gewoon inplannen en uit laten voeren.

Consistent en eenvoudig te controleren

Doordat SAP precies bijhoudt wat er in de database inclusief het werkgeheugen zit, gecombineerd met Oracle archiving of MaxDB logging, is deze volledig consistent. Het voordeel hierbij is dat een applicatiebeheerder zelf binnen SAP de back-ups kan controleren. Bovendien kun je als systeembeheerder eenvoudig een back-up restoren waarbij je niet de gehele database hoeft terug te zetten, maar een specifiek SAP ERP deel van de database kan herstellen.

Meer weten over het inrichten en onderhouden van SAP online back-ups?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een offerte!

Deel via:

‘Klanten vooruit helpen en succesvol maken; dat is mijn drijfveer.’

Wilco Moen, Customer Care Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440