Direct naar de content
icon search white
CiVision Innen

Invordering 2.0

Het uitbesteden van alle invorderingsactiviteiten (vanaf het dwangbevel) leidt tot een grotere afhankelijkheid van derden. Deze vorm van gezamenlijk debiteurenbeheer is duur, gaat vaak ten koste van de dienstverlening aan de burgers, maar ook de voortgang op de inning is vaak onduidelijk.

Meer mogelijkheden onder eigen toezicht

Dit vergroot het risico op inbaarheid, hoe langer de post immers open staat des te moeilijker deze in te vorderen is. Wil je als invorderingsambtenaar meer instrumenten inzetten om de vorderingen zelf te innen? Mis je hiervoor de mogelijkheid om de vorderingen te differentiëren naar deurwaarders of invorderingsprocedures? Wil je de uitvoering van de invordering cyclisch laten verlopen en altijd kunnen schakelen tussen de beschikbare instrumenten? CiVision Innen biedt jou deze mogelijkheden met Invordering 2.0!

Invorderingsstappen afhandelen zonder tussenkomst van derden

Dit betekent dat je naast de huidige invorderingsstappen eenvoudig zelf de betekeningen per post en beslaglegging kunt uitvoeren vanuit je eigen administratie. Zo bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook niet langer afhankelijk van derden.

Wil jij ook meer regie over je invorderingsactiviteiten?

Laat hier je gegevens achter en wij sturen je een offerte met alle informatie.

Deel via:

Meer lezen over Invordering 2.0?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Klanten vooruit helpen en succesvol maken; dat is mijn drijfveer.’

Wilco Moen, Customer Care Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440