Direct naar de content
16 april 2020 - Nieuws

Vrijgave en “vernieuwde” uitlevering SPL-set 2020

Vanaf heden is de SPL-set 2020 vrijgegeven voor het SAP ERP-platform. Deze software installatiekit wordt niet zoals gebruikelijk beschikbaar gesteld via TOPdesk. Verderop in dit bericht licht ik dit verder toe.

Eén keer per jaar wordt een nieuwe CiVision release uitgeleverd. Deze release vereist de meest actuele SPL-set. Tussendoor worden er nog Support Packages (SP’s) uitgeleverd. Deze worden uitgebracht op de meest recente versie. SP-ontwikkeling en -uitlevering stopt dan direct op de oude versie. Wanneer een nieuwe release beschikbaar komt, eindigt die maand de ondersteuning van de voorgaande release.

Om te voorkomen dat je hierdoor verrast wordt als gemeente en dit een jaarlijks terugkomende installatie is, is het handig om hiervoor een servicecontract af te sluiten, waardoor je een aantal technische problemen kan voorkomen. Tevens levert dit een financieel voordeel op.

Voor meer informatie hierover kun je terecht bij onze accountmanager Dennis Hoolwerf. Per e-mail via Dennis.Hoolwerf@PinkRoccade.nl of telefonisch via 0629528841.

Systeemcontrole voor installatie

Voor de installatie van de SPL-set is het mogelijk dat het operating system, de database of de CiVision software bijgewerkt moeten worden alvorens te starten met de installatie. PinkRoccade voert daarom vooraf altijd een controle uit op het SAP-systeem. Zo loop je tijdens de upgrade niet tegen verrassingen aan die ervoor zorgen dat je langere tijd geen gebruik kunt maken van het systeem.

Installatie SPL-Set zelf uitvoeren

Indien jouw gemeente ervoor kiest om zelf de regie te nemen voor de installatie van de SPL-set is hiervoor een aanvraagformulier beschikbaar in TOPdesk. Via deze link kom je direct bij het aanvraagformulier.

Als wij dit formulier volledig ingevuld terug ontvangen, delen we de installatie-kit voor de SPL-set.

Neem gerust contact met mij op

Heb je nog vragen omtrent de SPL-set? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik ben te bereiken via Jeroen.Geurts@PinkRoccade.nl

Deel via: