Direct naar de content
icon search white
27 maart 2023 - Nieuws

PinkRoccade Publiekszaken en Smart CJM bundelen krachten

De aanleiding van dit strategische partnerschap is de wens van PinkRoccade Publiekszaken én Smart CJM om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de gehele klantreis voor Nederlandse gemeenten.

Smart CJM: managen van klantstromen

In de snelle wereld waarin we leven is een positieve, onvergetelijke ervaring steeds belangrijker voor klanten en draagt bij aan een positieve besluitvorming. Smart CJM maakt dit mogelijk als aanbieder van Wachtrij Management- en Afsprakensystemen.

iAfspraken & iKlantgeleiding als uitbreiding 

Door de samenwerking met Smart CJM breidt PinkRoccade Publiekszaken haar iBurgerzaken portfolio uit met de apps iAfspraken en iKlantgeleiding. Smart CJM levert de software, PinkRoccade Publiekszaken integreert het vervolgens in iBurgerzaken. 

Volledige integratie met iBurgerzaken

Door deze samenwerking ontstaat een volledige integratie tussen iBurgerzaken, iAfspraken en iKlantgeleiding. Als gebruiker van iBurgerzaken roep je de belangrijkste functies uit iKlantgeleiding namelijk aan vanuit iBurgerzaken. Bovendien zijn afspraak- en klantgegevens direct beschikbaar in iBurgerzaken bij het maken van een afspraak, zodat deze informatie direct kan worden opgeroepen wanneer een burger bij het gemeentehuis aankomt. 

Renze de Ruiter, algemeen directeur bij Smart CJM

‘We zijn verheugd om met onze innovatieve oplossingen een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gehele klantreis voor Nederlandse gemeenten. We kijken dan ook uit naar de intensieve samenwerking met PinkRoccade.’

Engelbert Wijnhoven, Product Manager bij PinkRoccade Publiekszaken

‘Dit proces helpt jouw gemeente kortere transactietijden te realiseren. Zodat je je inwoners efficiënter kunt bedienen en meer rust creëert voor medewerkers.’

Bezoek onze stand op het NVVB jaarcongres

We vertellen je graag meer over onze samenwerking én hoe wij de ideale klantreis voor ons zien, tijdens het NVVB jaarcongres op 10 en 11 mei. Je ontvangt hier binnenkort nog een persoonlijke uitnodiging voor. Je vindt onze gezamenlijke stand op standnummers 37, 38, 39 en 40.

Neem gerust contact op

Voor meer informatie over onze samenwerking of een presentatie van onze integraties neem je contact op met Engelbert Wijnhoven via Engelbert.Wijnhoven@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Optimaliseren van processen dankzij innovaties met klanten en partners.’

Engelbert Wijnhoven, Productmanager
Engelbert Wijnhoven