Direct naar de content
icon search white
9 november 2017 - Nieuws

Nieuwe sprekers #GPSC17

Met gepaste trots kondigen we vandaag 3 nieuwe sprekers aan voor het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17). Dit congres vindt plaats op vrijdag 17 november nabij Apeldoorn.

VNG gaat in op GDI en GVR

Te gast is Nathan Ducastel, vanaf 1 december directeur Informatiesamenleving bij VNG. Hij gaat met dagvoorzitter Marcel Thaens in op de voorwaarden voor digitalisering bij de gemeenten: de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) en de stand van zaken van de Gemeentelijke Verenigde Registratie van persoonsgegevens (GVR).

Nieuwe namen rond-de-tafelgesprek

Bij het rond-de-tafelgesprek met medewerkers schuiven Angela van Oirschot en Leon Meulemeesters aan. Angela is uitvaartcoördinator bij Monuta Tilburg/Waalwijk. Daarmee is ook de klantzijde aan deze tafel vertegenwoordigd. En Leon is werkzaam bij gemeente Gemert-Bakel. Zij doorliepen recent de conversie/migratie naar de geïntegreerde Burgerzaken oplossing van Dimpact: de functionele integratie van e-Suite (een generiek zaaksysteem) met iBurgerzaken.

Alle inspirators over selfservice op een rij

Tijdens het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17) komen de gemeenten Almelo, Ede, Gemert-Bakel, Goes, Helmond, Tilburg, Twenterand, Weert en Zwolle aan het woord. Maar ook afgevaardigden van Dimpact, Gebruiker Centraal, uitvaartverzorger Monuta, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP) en de Verenigde Nederlandse Gemeenten (VNG) brengen hun standpunten ter tafel.

In het artikel "Selfservice: hoe leren we van elkaar?" van iBestuur vertellen Henk van den Boom (Ede), Irene ten Seldam (Almelo), Rutger den Toom (Goes) en Sanne Schwarte (Weert) al meer over de casuïstiek de ze ter tafel brengen deze middag. De voorlopige conclusie: Nederland is klaar voor selfservice door burgers en bedrijven. En dat zal blijken tijdens het Grote Publiekszaken Selfservice Congres.

Aanmelden 

De interesse is groot, er zijn al meer dan 200 aanmeldingen. Wil je er ook bij zijn? Dan kun je je via dit formulier direct aanmelden!

Deel via: