Direct naar de content
icon search white
7 januari 2022 - Nieuws

iVerblijfsobject eerste implementatie en doorontwikkeling

Samen met diverse kwartiermakergemeenten is hard gewerkt aan een oplossing om het verwerken van BAG-berichten te vereenvoudigen. Het resultaat, genaamd iVerblijfsobject, mag er zijn. 

Met iVerblijfsobject (Extra) worden BAG-mutaties waar mogelijk automatisch overgenomen op de persoonslijst (PL) van inwoners; een groen proces. In dit artikel lees je meer over de vliegende start ervan. De eerste livegang van iVerblijfsobject vond plaats in september 2021 bij gemeente Amsterdam. En vanaf december 2021 zijn we gestart met de implementatie bij een volgende groep gemeenten, waarna in februari weer een groep volgt. Momenteel tekenden al ongeveer 100 gemeenten voor de aanschaf.

Doorontwikkeling van iVerblijfsobject (Extra)

Door te luisteren naar de ervaringen van de gemeenten, weten we wat we kunnen doen om het verwerken van de BAG-berichten steeds gemakkelijker te maken en iVerblijfsobject verder te verrijken. Daarom staat de volgende doorontwikkeling nu al gepland voor release 4.6. Deze release is 7 maart 2022 beschikbaar voor de early adopters en 21 maart 2022 beschikbaar voor alle gemeenten die het in gebruik hebben.

Bekijk ook eens de TOPdesk pagina 

Tijdens de introductie en implementatie van iVerblijfsobject (Extra) zijn er al veel vragen gesteld en beantwoord over deze nieuwe app. Deze vragen & antwoorden én de ontwikkelingen rondom iVerblijfsobject vind je hier terug.

Neem gerust contact op

Wil je iVerblijfsobject (Extra) afnemen voor je gemeente? Wil je eerst nog wat meer informatie over de app of heb je een andere vraag over iVerblijfsobject (Extra)? Neem dan contact op met je Accountmanager.

Arjen Eerbeek | Arjen.Eerbeek@PinkRoccade.nl | 06 130 367 78
Irma Kadiric | Irma.Kadiric@PinkRoccade.nl | 06 553 423 62
Jesse Holterman | Jesse.Holterman@PinkRoccade.nl | 06 467 067 54
Mark Gout | Mark.Gout@PinkRoccade.nl | 06 250 179 95

Deel via: