Direct naar de content
icon search white
31 juli 2019 - Nieuws

Gegevensviewer 2.0 in ontwikkeling

De ontwikkelingen van CIR/COO staan niet stil. Begin dit jaar is gekozen om in het ontwikkelteam in Nederland te investeren. Zodat de kennis van de onderliggende technologie van CIR/COO beter vertegenwoordigd is. Inmiddels is dit team in Nederland compleet, waardoor we sneller en efficiëntere stappen zetten in de ontwikkeling van CIR/COO. We vertellen je graag waar we allemaal mee bezig zijn.

 

Met het team is de integratie binnen CIR/COO ontwikkeld voor iNzicht
Met iNzicht visualiseer je data op verschillende manieren. Inmiddels zijn we actief voor bijna alle units binnen PinkRoccade Local Government en werken ruim 55 klanten met iNzicht!

We vernieuwen de basis van CIR/COO
CIR/COO bestaat al een aantal jaren. De afgelopen jaren zijn er steeds meer modules op CIR/COO ontwikkeld, nu is het tijd om de basis te vernieuwen. Door het toevoegen van diverse modules aan de CIR/COO software is de complexiteit enorm toegenomen. Deze complexiteit zorgt ervoor dat het toevoegen van nieuwe functionaliteit meer tijd kost, er meer tijd nodig is voor het testen en dat er meer onvoorziene bugs ontstaan. Om dit op te lossen focust het ontwikkelteam van CIR/COO zich de komende maanden op het herstructureren van de softwarecode.

De gevolgen van deze herstructurering van CIR/COO
Door het toenemende gebruik van CIR/COO stijgt het aantal marktsignalen en klantwensen. Natuurlijk willen wij graag hieraan tegemoetkomen, maar merken we dat het realiseren ervan in de huidige softwarecode verre van efficiënt is. Daarom gaan we de komende maanden eerst de softwarecode op orde brengen en parkeren we tot die tijd de realisatie van marktsignalen en klantwensen. Natuurlijk blijven we productieverstorende fouten gewoon oplossen, evenals de toezeggingen die we eerder gedaan hebben. Concreet betekent dit dat we de komende maanden onderstaande functionaliteit opleveren:
• Single Sign On
• Vernieuwen van de Cyclomedia API
• Autorisatie van kaartlagen
• iNzicht modules voor Zaaksuite, Belastingen en Finance

Blijf gerust marktsignalen en klantwensen aandragen
We nemen deze dan sneller en efficiënter mee in de verdere ontwikkeling van CIR/COO, nadat de softwarecode geherstructureerd is. Neem gerust contact met mij op via 06 467 067 76 of Pim.Bouwer@PinRoccade.nl.

Deel via:

‘Veel is mogelijk en dat wordt alleen maar meer!’

Pim Bouwer, Business Analist
Pim Bouwer website.png