Direct naar de content
icon search white
15 mei 2018 - Nieuws

Eerste winnaar Golden Ticket bekend: ‘’super, tof initiatief!’’

Een maand geleden zijn we gestart met het Golden Ticket initiatief, zoals je in de nieuwsbrief van maart kon lezen. Het Golden Ticket is een online melding via het KOC, waarin je als applicatiebeheerder alle relevante informatie meegeeft voor het betreffende incident, om de incidentoplossing sneller en efficiënter te laten verlopen. Inmiddels mogen we de eerste winnaar bekendmaken: gemeente Bernheze voldeed aan bijna alle criteria.

Win-win

De afgelopen maand hebben onze helpdeskmedewerkers Sjors, Iris en Jeroen alle incidenten geregistreerd en getoetst aan de voorwaarden voor het Golden Ticket. Een toenemend aantal gemeenten levert de informatie voor een incident al vollediger en duidelijker aan. Dit zorgt ervoor dat incidenten sneller opgelost kunnen worden. Een win-win situatie voor gemeenten en PinkRoccade Financiën & Services!

De voorwaarden van het Golden Ticket nog eens op een rij:

  • Het incident wordt ingediend door de applicatiebeheerder;
  • Beschikbaarheid van de betreffende contactpersoon wordt vermeld;
  • Vermeld in het incident met welke transactie wordt gewerkt;
  • Het versienummer van CiVision Innen/Middelen wordt in het incident geregistreerd;
  • Beschrijf in de toelichting wat er precies misgaat en welke tussenstappen er doorlopen worden. Alle tussenstappen worden daarbij onderbouwd met duidelijke screenshots;
  • Beschrijf in het toelichtingsveld hoe er ingebeld kan worden en geef eventueel een meldingsnummer door waarmee een systeembeheerder de helpdesk kan autoriseren.

En de winnaar is…

Na een analyse over de ingediende incidenten, werd de winnaar gekozen: we feliciteren gemeente Bernheze! Gemeente Bernheze heeft afgelopen maand meerdere incidenten ingediend die aan bijna alle criteria voldeden. Zij winnen daarom een halve dag consultancy op locatie, waarvan zij zelf de inhoud bepalen.

Rik Baijens, financieel beleidsmedewerker bij gemeente Bernheze

‘Super, een tof initiatief van jullie!’

Gemeente Bernheze geeft aan het initiatief te waarderen, omdat beide partijen hier winst uit halen. PinkRoccade Financiën & Services werkt hierdoor efficiënter en gemeenten worden sneller geholpen.

Wil jij meedingen naar deze maandelijkse prijs?

Lever alle relevantie informatie aan bij een ingediend incident en maak ook kans op een kosteloze halve dag consultancy op locatie!

Deel via: