Direct naar de content
icon search white
24 april 2017 - Nieuws

CiVision Integraal Raadplegen breidt persoonsgegevens uit conform nieuwe privacywetgeving

CiVision Integraal Raadplegen (CIR) is in samenwerking met de productgroep Makelaarsuite uitgebreid. Tevens hebben we CIR zo ondersteund dat het volledig voldoet aan de strengere privacywetgeving. 

Samen met een aantal leden van de productgroep Makelaarsuite is gekeken naar de eisen en wensen bij het raadplegen van persoonsgegevens vanuit CIR. Niet alleen de strengere eisen t.a.v. privacywetgeving spelen hierbij een rol (zoals de logging en autorisatie), maar ook de wens om veel meer gerelateerde gegevens (zoals ouders en kinderen) zichtbaar te kunnen maken.

Onlangs is de functionaliteit met succes gepresenteerd aan deze groep van klanten en kunnen we melden dat 28 april 2017 de release beschikbaar komt voor alle gebruikers van CIR.

Om een indruk te geven hoe de gewijzigde functionaliteit eruit ziet is onderstaand schermvoorbeeld opgenomen. Voor de autorisatie en logging van persoonsgegevens wordt gebruik gemaakt van de bestaande autorisatie profielen en logfunctionaliteit van Makelaarsuite.

Informatievoorziening CIR.png  

Nieuwsgierig naar de exacte werking?
Meldt je hier aan voor het webinar op 25 april 2017 van 10.00 tot 11.00 uur.

Deel via:

‘Veel is mogelijk en dat wordt alleen maar meer!’

Pim Bouwer, Business Analist
Pim Bouwer website.png