Direct naar de content
icon search white
10 november 2020 - Blogs

iBurgerzaken digitaal eindejaarsevent op 10 december

2020: nu al een jaar om nooit meer te vergeten voor het burgerzakenteam. Selfservice voor en door de burger staat door de huidige situatie meer dan ooit op de kaart. Een verrijking van jullie gemeentelijke dienstverlening als gevolg. Een mooi uitgangspunt voor onze samenwerking in 2021! Hoe wij dit samen vorm gaan geven vertel ik je graag op 10 december tijdens het iBurgerzaken digitaal eindejaarsevent. Jij bent er toch ook bij? Het kost slechts 2 uur van je tijd.

iBurgerzaken digitaal event op 10 december 2020

Ik zal zeker niet de enige zijn die de afgelopen tijd veel online meetings, webinars, kennissessies en events heeft bijgewoond. Ik moet zeggen... het heeft mij positief verrast op het gebied van interactie en betrokkenheid. Dat neemt niet weg dat ik uitkijk naar het moment waarop we elkaar weer live kunnen treffen. Denk hierbij aan het NVVB jaarcongres, GV regio-overleggen en events als #GPSC. Tot die tijd omarmen we de digitale mogelijkheden. Vandaar dat we het jaar afsluiten met een bruisend digitaal iBurgerzaken eindejaarsevent. Jij bent hiervoor uitgenodigd, op 10 december van 13.00 tot 15.00 uur. Bekijk mijn videoboodschap hieronder en meld je direct aan door de QR code te scannen die in beeld komt. Lukt dat niet? Aanmelden kan ook via deze link.

uitnodiging-nieuwsbrief-01.jpg


Verbeteren, Verrijken en Vooruitdenken

Vorig jaar vierden we het 5-jarig jubileum van iBurgerzaken tijdens #GPSC19. Nu, ruim 1 jaar later nemen we je op 10 december graag mee in onze plannen voor 2021. Met onze nieuwe positionering: Verbeteren, Verrijken en Vooruitdenken als middelpunt. Deze positionering geeft ons sturing om iBurgerzaken verder vorm te geven en jullie wensen en behoeften daarin centraal te stellen. Het geeft antwoord op vragen als:

  • Welke innovaties pakken we samen op?
  • Aan welke verbeteringen geven we prioriteit voor een optimale gebruiksvriendelijkheid?
  • Hoe zetten we co-creatie en kwartiermakers optimaal in?
  • Welke best practices halen we samen op? 

Neem een uniek kijkje in de iBurgerzaken keuken

In de keuken van iBurgerzaken speelt zich een hoop af, vaak zichtbaar en soms wat minder. Juist daarom geven we je tijdens dit event een uniek kijkje in onze keuken. Je kiest zelf (tijdens jouw aanmelding) een thema uit waarover jij meer wilt weten.

We sluiten af met een wervelende cabaretshow

Stand-up comedian Andries Tunru sluit het event af. Want een beetje vermaak in deze tijd kan geen kwaad. Ik zie je graag op 10 december! En op naar 2021 waarin we jullie wensen en doelen op het gebied van (digitale) dienstverlening verder vorm gaan geven in een persoonlijk plan.

Deel via: