Direct naar de content
icon search white
23 april 2024 - Blogs

Een WalkieTalkie om met elkaar over iBurgerzaken te praten

Het is voor mij -Sanne van der Zanden, Product Owner iBurgerzaken- ontzettend belangrijk om te weten waar ruimte is voor verbetering binnen iBurgerzaken. Door mijn ogen en oren de kost te geven haal ik de komende periode iNSPIRATIE op bij 10 gemeenten, in 10 provincies (dat is inderdaad een link met het 10-jarig jubileum van iBurgerzaken). Ik start in de provincies Noord-Brabant en Limburg en ik nodig jou en je collega's graag uit om mee te doen met deze WalkieTalkie.

WalkieTalkie: waardevolle gesprekken in de natuur

Ik start deze inspiratieroute in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Uit de loting kwamen gemeente Zundert en gemeente Vaals naar voren. Na een sessie op het gemeentehuis doe ik nog een WalkieTalkie met geïnteresseerde gemeenten om nog meer iNSPIRATIE op te halen. En jij mag aansluiten! Leuke mensen, gekke mensen, bijzondere mensen, gewone mensen en vooral mensen met een duidelijke mening over iBurgerzaken of het burgerzakenvakgebied. Iedereen kan aan de wandel met mij. Door lekker naast elkaar in de natuur te zijn ontstaan er vanzelf mooie, waardevolle gesprekken, dat weet ik zeker!

Walkietalkie

Wandel je woensdag 1 of dinsdag 21 mei met me mee?

Op woensdag 1 mei wandel ik 2 of 4 kilometer op Landgoed Wallsteijn in Zundert. En op dinsdagmiddag 21 mei ongeveer 4,5 kilometer op de Vaalserberg. Na een hapje & drankje stap ik in de auto met iNSPIRATIE om iBurgerzaken te verbeteren. Wil jij iNSPIRATIE halen of brengen? Meld je dan aan voor de WalkieTalkie via deze link.

Wil jij ook meedoen aan de WalkieTalkie maar staat jouw provincie er nog niet tussen? Hou dan deze pagina in de gaten of maak je interesse kenbaar via het inschrijfformulier, dan houden we je automatisch op de hoogte. 

  • Noord-Brabant | op 1 mei om 11.00 uur
    Op woensdag 1 mei staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer 2 of 4 kilometer in Noord-Brabant. Ontdek landgoed Wallsteijn (en natuurgebied De Reten) in Zundert. We vertrekken om 11.00 uur bij Herberg ’t Pannehûske in Achtmaal.  
  • Limburg | op 21 mei om 15.00 uur
    Op dinsdag 21 mei staat een WalkieTalkie gepland van ongeveer 4,5 kilometer in Limburg. Deze wandeling op de Vaalserberg heeft schitterende uitzichten en kent dus flink wat hoogteverschil. We vertrekken om 15.00 uur bij Taverne de Grenssteen in Vaals.  

Neem gerust contact op

Heb je nog een vraag naar aanleiding van bovenstaande? Bel me gerust via: 06 4670 6267.

Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)