Direct naar de content
icon search white
10 september 2019 - Blogs

De eerste stap naar een integrale objectenregistratie is gezet

De koffers zijn weer uitgepakt en opgeborgen. De tropische temperaturen maken plaats voor schommelend weer, de vakantie is nu écht voorbij. In deze doorgaans rustigere zomerperiode kozen gemeenten Borger-Odoorn, Staphorst en Zwartewaterland voor onze gebruiksvriendelijke BAG-applicatie iObjecten. Hier zijn wij enorm trots op!

Ons team heeft keihard gewerkt om de eerste klanten succesvol aan te sluiten op BAG 2.0
En nog steeds werken we hard om alle gemeenten voor 1 januari 2020 over te zetten naar BAG 2.0. Daarop aansluitend zijn wij bezig met het ontwikkelen van het BAG-GEO koppelvlak. Dit najaar gaan we het koppelvlak bij de eerste klanten implementeren. Al met al een enerverende zomerperiode voor ons!

Met iObjecten werken we toe naar de eerste échte integrale objectenregistratie
Op 24 september starten wij met een inspiratiesessie voor de co-creatie van de BAG-WOZ integratie. Ook meedenken hoe jouw toekomstige applicatie eruit ziet? Stap over naar iObjecten en sluit je aan bij de co-creatie!

Jacob Herms, Coördinator Gegevensbeheer, Heffen en Innen is van mening dat de komende jaren in het teken staan van het stroomlijnen van alle binnengemeentelijke processen voor de bijhouding van de Basisregistraties. "Met iObjecten zetten we een stap naar een meer integrale bijhouding en geven we een impuls aan de doorontwikkeling van het gegevensbeheer". Lees hier waarom gemeente Staphorst heeft gekozen voor iObjecten.

Samen met onze klanten innoveren we en zetten we ons productportfolio om naar de i-lijn
Zo zijn we momenteel met co-creatie sessies bezig voor iNzicht, de tool voor overkoepelende managementinformatie. Én zijn we op 12 september gestart met de eerste co-creatie sessie voor iBezwaar. En niet te vergeten blijven we focus houden om onze huidige producten verbeteren.

In het najaar organiseren wij voor onze gebruikers weer regiobijeenkomsten
Is iets niet helemaal duidelijk? Wil je tips ontvangen? Of wil je jouw ervaringen delen? Meld je dan aan voor de bijeenkomst in jouw regio!

Deel via:

‘Het geheim van vooruitkomen is doen!’

Jill Walters, Manager Sales & Marketing
PinkRoccade_Jill_Walters_66622 klein.png