Direct naar de content
icon search white
11 september 2019 - Nieuws

Gemeente Staphorst kiest voor iObjecten

Afgelopen zomer maakte gemeente Staphorst de overstap naar iObjecten. Een goede keuze volgens Jacob Herms, coördinator Heffen en Innen. Hij vertelt graag waarom.

Wij hebben al enkele jaren de basisregistraties geclusterd
Het Team Gegevensbeheer houdt zich bezig met de uitvoering van de BAG, BGT, BRP en de WOZ. Daarnaast ook met de heffing en invordering van gemeentelijke belastingen, GEO-informatie en gegevensbeheer. En tot slot voeren we ook de WOZ uit voor gemeente Zwartewaterland.

Uit de demonstraties bleek dat iObjecten gebruiksvriendelijk is met veel functionaliteiten
De medewerkers van Staphorst zijn heel enthousiast. De aanschaf van iObjecten komt het integraal objectenbeheer van Staphorst ten goede. Het draagt bij aan de afstemming tussen de BAG, WOZ en BGT. Daarnaast bevordert het eenmalig registeren en meervoudig gebruik. Ook voldoen we tijdig aan de eisen rondom BAG 2.0.

Met iObjecten zetten we een stap naar integrale bijhouding
Wij zijn namelijk van mening dat de komende jaren in het teken staan van het stroomlijnen van alle binnengemeentelijke processen voor de bijhouding van de Basisregistraties. Daarnaast geven we met iObjecten een impuls aan de doorontwikkeling van het gegevensbeheer.

Deel via: