Direct naar de content
icon search white
11 december 2017 - Blogs

Dé oplossing faciliteren

Een softwarepakket is naar mijn mening altijd een deel van de oplossing. Goed gebruik en inrichting is hierbij een ander deel. Een van onze speerpunten is om jouw gemeente daar dit jaar meer in te gaan helpen; ervoor zorgen dat iZaaksuite dé oplossing wordt samen met goed gebruik en een goede inrichting. Door eindgebruikers en applicatiebeheerders te ondersteunen in het gebruik en de keuzes waar ze voor staan bij het gebruik van iZaaksuite verhoog je de toegevoegde waarde aan al je processen.

Voor dit soort uitdagingen sta je ook in het alledaags leven. Je koopt een nieuwe smart-tv, van alle functionaliteiten en gemakken voorzien, maar het is wel zo prettig als je exact weet hoe je in vol genot gebruik kan maken van alles waar je voor betaald.

Hoe pakken we dat aan? Door invulling te geven aan de specifieke behoefte die bij jouw gemeente bestaat, waarbij wij een voorzet geven:

  • Dataminimalisatie: met de AVG om de hoek moet er eens goed nagedacht worden over het verwerken van persoonsgegevens.
  • Best value zaaktype: hoe digitaliseer ik een proces op de manier waarmee de meest toegevoegde waarde ontstaat?
  • Functioneel applicatiebeheer: zit je krap met applicatiebeheerders door verlof of ziekte? Wij kunnen je tijdelijk ondersteunen hierin.
  • Releasesupport: onze producten blijven zich continue door ontwikkelen, en wij helpen graag om dit volledig in gebruik te nemen.
  • Train de trainer: hoe zorg je er voor dat je interne kennishouders hun kennis goed kunnen delen?

Op deze pagina staat ons beeld op dienstverlening dat helpt te komen tot goed gebruik en een goede inrichting van iZaaksuite. Voor jouw specifieke dienstverleningsvraag is altijd ruimte. Ik ben benieuwd!

Deel via:

‘Digitale dienstverlening moet uitmuntend zijn, ónze oplossingen geven het beste voorbeeld.’

Jaap van Dijk, Managing Director Proces & Services
Pink_Roccade_Jaap_van_Dijk_4255_AS-min.png