Direct naar de content
icon search white
28 februari 2024 - Onze verhalen

Judy Houweling:'Ik leer iedere dag enorm veel. Dat maakt het juist een geweldige functie voor mij.'

In dit artikel maak je kennis met Judy Houweling, Customer Support Specialist.

Mijn naam is Judy Houweling. Ik stel me graag aan je voor!

Als echte Tilburgse, heb ik het centrum van die “schôônste stad van ’t laand” samen met mijn gezin in 2019 verruild voor een groenere en rustigere omgeving. Sindsdien wonen we in ’s Gravenmoer. Een verandering, maar het is het zeker waard! Mijn gezin bestaat naast mijzelf uit mijn man Sander en onze zoons Huup (7 jaar) en Flip (4 jaar). We doen veel samen: Theater, pretparken, spelletjes, speeltuinen en in de zomer kamperen. Daarnaast vind ik gewoon thuis op de bank met Sander een serie bingen of een bordspelletje spelen heerlijk. En ga ik ook vaak bij of met vriendinnen een wijntje drinken of een hapje eten.

Sinds een aantal jaar zijn Sander en ik Imker en staan er kasten met daarin bijenvolken in de tuin. Vanaf dit jaar hebben onze kinderen hun eigen imkerkleding en helpen ze mee.  

Carrière switch

Tot ik bij PinkRoccade kwam werken heb ik servicegerichte functies gehad binnen organisaties die in meer- of mindere mate te maken hadden met logistiek. Daar had ik tenslotte ook voor gestudeerd. Doordat mijn fysieke gezondheid me een jaar lang thuis hield, had ik de tijd om eens na te denken over mijn carrière. Ik realiseerde me dat wat mij echt blij maakte in mijn werk tot nu toe een bijzaak was geweest: de software waarmee ik werkte. Voorheen vervulde ik een key-user rol of zorgde ik ervoor dat ik bij nieuwe updates mocht testen. Mijn zus bracht me in contact met Bernadet, inmiddels een collega bij PinkRoccade, en zij vertelde me over een vacature..

De rol als Customer Support Specialist

Die vacature, waar Bernadet me over vertelde, was voor Customer Support Specialist. En nu werk ik bij PinkRoccade! In deze rol kan ik veel kwijt van wat ik voorheen deed: Support geven aan klanten en zorgen dat zij blij zijn met het product dat wij leveren. De klanten en het product verschillen volledig van wat ik gewend was. Ik ben nu ruim 3 maanden bij PinkRoccade aan het werk en leer iedere dag nog enorm veel en dat zal de komende maanden of misschien wel jaren zo blijven. Dat maakt het juist een geweldige functie voor mij. Het is geen moment saai.

PinkRoccade is een bijzondere organisatie

PinkRoccade is een bijzondere organisatie. Eigenlijk is het veel groter dan je zou denken wanneer je eenmaal aan het werk bent. Dat komt doordat je werkt voor een bepaald onderdeel. Een ‘Business Unit”. Binnen die Business Unit kent iedereen elkaar en leer je als nieuweling iedereen ook snel kennen. Dat zorgt voor een fijne sfeer op kantoor. Ook tijdens online overleggen is de sfeer goed en is er plaats voor een persoonlijke noot of een goeie grap. Je merkt aan collega’s dat er een bepaalde urgentie is bij het product dat wij leveren. De Business Unit Samenlevingszaken levert software om bijvoorbeeld te zorgen dat iemand een bepaalde uitkering krijgt of een kind de zorg krijgt dat het nodig heeft. In samenwerking met de gemeenten zorgen we ervoor dat ze deze belangrijke taak uitvoeren.

Deel via: