Direct naar de content
icon search white
14 maart 2022 - Onze verhalen

Lotte: "Voor elkaar klaarstaan is het belangrijkst"

Lotte Spekking begon als consultant en is inmiddels onze nieuwe productowner iSamenleving. Ondertussen verbouwt ze haar eigen huis.

Lotte Spekking - verbouwing klushuis.jpg

Ik kocht een klushuis in de stad waar ik student was
Mijn naam is Lotte Spekking. Ik ben 23 jaar oud en woon in Tilburg. Hier woon ik sinds mijn studententijd. Het bevalt zo goed dat mijn vriend en ik onlangs een huis kochten in Tilburg. We renoveren al een paar maanden. Dit voorjaar kunnen we er eindelijk in!

Met mijn brede interesse en nieuwsgierige houding leerde ik over onderwijs en culturele diversiteit
Als kind wist ik niet precies wat ik later wilde worden. Ik vond eigenlijk alles leuk, was nieuwsgierig en leergierig. Ik heb deze eigenschappen ingezet om tijdens mijn school- en studententijd het maximale uit mezelf te halen. Ik rondde een tweetalige vwo-opleiding af. Daarna haalde ik de pabo en mijn pre-master in drie jaar. Tenslotte haalde ik mijn Master Management of Cultural Diversity aan Tilburg University.

Plezier in mijn werk is belangrijk
Mijn ouders stimuleerden me daartoe. Dat begon al bij mijn bijbaan bij de Lidl, waar ik de laatste jaren leidinggevende was. Plezier is nog steeds de rode draad als het aankomt op keuzes in mijn carrière.

In mijn werk vind ik klaarstaan voor elkaar het belangrijkst
Ik zoek ook graag afwisseling en uitdaging in mijn werk. Deze kenmerken komen zeker terug bij PinkRoccade Samenlevingszaken en hierom heb ik het al (bijna) 1,5 jaar enorm naar mijn zin. Om die reden ben ik dan ook erg enthousiast dat ik het stokje van Pepijn Veldhuizen overneem als productowner van onze applicatie iSamenleving. Een veelzijdige functie met veel klantcontact en een fijn team aan collega's om me heen.

Op 1 plek alle informatie zien die je nodig hebt om de inwoner centraal te stellen is mijn doel
Een mooie uitdaging! Naar mijn idee gaan we in het sociaal domein steeds meer integreren. Hulpvragen raken vaak meerdere disciplines. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de doorontwikkeling van iSamenleving als applicatie in het sociaal domein.

Je ziet me in actie in de releasebespreking op 29 maart 2022.

Met vriendelijke groet,

Lotte Spekking
Productowner iSamenleving

Deel via: