Direct naar de content
icon search white
4 maart 2021 - Onze verhalen

Even voorstellen, Melissa Frederiks, Marketing Specialist

Mijn naam is Melissa Frederiks. Ik ben 41 jaar en ik woon samen met mijn man Bobby en onze 3 zoontjes in ‘s-Hertogenbosch. Over 2 maanden verhuizen we naar Haarsteeg (gemeente Heusden). Op 1 januari ben ik als Marketing Specialist begonnen bij PinkRoccade Ruimte & Omgeving. Een extra uitdaging, zo middenin de lockdown!

De afgelopen 20 jaar werkte ik in uiteenlopende branches

Altijd in de marketing en sales. Van een schoenenmerk, een kredietmaatschappij en een leverancier in draagtassen tot een sterrenrestaurant en een recruitmentbureau. Met veel plezier leverde ik mijn bijdrage aan de profilering van deze bedrijven en merken.

Eind vorig jaar besloot ik dat het tijd was voor meer focus en diepgang

Ik wilde het liefst binnen een grotere organisatie aan de slag. Toen ik de rol van Marketing Specialist bij PinkRoccade voorbij zag komen, sprak deze mij dan ook enorm aan. In deze rol kan ik mezelf nog verder ontwikkelen als marketeer, met Account-Based Marketing als specialisatie.

Ik krijg veel energie van campagnes opzetten en goede ideeën uitwerken

Daarbij ga ik nauwkeurig te werk en vind ik het belangrijk om onze klanten goed te kennen. Ik wil weten wat er bij ze speelt. Zo kan ik Sales goed faciliteren in het bieden van de juiste oplossing.

De gemeentemarkt is continu in beweging

Dit biedt veel kansen. Met onze software en technologische innovaties maken we een moderne overheid mogelijk. Aan mij de taak om jou hierover te informeren!

Neem gerust contact met mij op 

Heb je vragen, tips ter verbetering of wil je dat ik ergens over meedenk? Je kunt mij bellen, whatsappen of smsen op +316 1472 9035 en e-mailen via melissa.frederiks@pinkroccade.nl. Op vrijdagen ben ik altijd vrij.

Deel via: