Direct naar de content
icon search white
26 mei 2021 - Onze verhalen

Even voorstellen, Emiel de Jong, Developer

Mijn naam is Emiel de Jong, ik ben 45 jaar, getrouwd, vader van twee kinderen en woon in Utrecht. Afgelopen februari behaalde ik mijn HBO functie-certificaat Full Stack Developer. En sinds 1 maart 2021 ben ik gestart bij Ruimte & Omgeving.

Als software developer ben ik een zij-instromer

Ik ben afgestudeerd aan het conservatorium, waarna ik een mooie carrière had als professioneel musicus in talrijke theater- en musicalproducties (o.a. bij Joop van den Ende Theaterproducties – later Stage Entertainment – en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht).

En toen kwam Corona en stond alles stil

Datnwas midden in mijn theatertournee van Hello Dolly. Vanuit deze ‘nieuwe realiteit’ was het voor mij snel duidelijk dat ik me op mijn andere passie kon, maar vooral ook wílde gaan richten. Die van het programmeren. Het besluit om me in te schrijven voor de studie tot Full Stack Developer was dan ook snel genomen.

Mijn passie voor programmeren begon al vroeg

Op jonge leeftijd programmeerde ik kleine programmaatjes op een MSX 64 bit home computer. Later leerde ik html, css, javascript, php en sql. De liefde voor programmeren is eigenlijk nooit meer overgegaan.

Vanaf nu wil ik mezelf nog verder ontwikkelen als software developer

Werken bij PinkRoccade is voor mij een nieuw avontuur, ik wil mijn skills en vaardigheden verder ontwikkelen en inzetten voor het ontwikkelen van mooie applicaties voor PinkRoccade.

Neem gerust contact met mij op

Je kunt me bereiken op 06 1494 5653. Of stuur een e-mail naar emiel.dejong@pinkroccade.nl.

Deel via: