Direct naar de content
icon search white
27 juli 2022 - Onze verhalen

Claudia Micallef: 'Door mijn ervaring in de horeca is gastvrijheid vanzelfsprekend'

Claudia is management assistent bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Ze voelt zich als een vis in het water in haar rol. Lees meer over haar en haar ervaringen.

Ik ben Claudia Micallef en ik woon in Breda. Mijn man Simon en ik hebben 2 kinderen, Silvan (15) en Quinten (13). Ook hebben we een vogel. Die blijkt ook een puberteit te kennen 😉.

Er is altijd iets vers gebakken lekkers in huis

Sporten doe ik graag bij Breda SC. Verder wandel en lees ik veel en bak ik graag een cake of taart. Sinds het begin van de lockdowns is er altijd wat vers gebakken lekkers in huis.

Mijn vriendinnen zijn belangrijk voor mij en ik vind het heerlijk om met ze te kletsen over wat hen bezighoudt.

Door mijn ervaring in de horeca is gastvrijheid vanzelfsprekend

Na mijn vwo-diploma volgde ik de Hogere Hotelschool in Brussel. Vervolgens werkte ik in de horeca en de recreatiesector om uiteindelijk naar een kantoorfunctie te gaan.

Altijd werkte ik in een ondersteunende functie. De laatste 3 jaar werkte ik al bij een TSS-organisatie. In januari 2022 maakte ik de overstap naar PinkRoccade Samenlevingszaken.

Organiseren en ontzorgen is mijn ding

In mijn functie als management assistente komt dit goed van pas. Ik ondersteun het directieteam en het managementteam bij het inplannen van afspraken, reserveren van locaties en het organiseren van meerdaagse sessies. Daarnaast plan ik met onze klanten consultants in voor kortlopende projecten. Ook heb ik contact met sollicitanten en denk ik mee over hoe we aan geschikte nieuwe collega’s komen.

De natuurlijke hiërarchie binnen Samenlevingszaken doet me goed

De informele sfeer binnen Samenlevingszaken spreekt mij aan. Ook al werken we met managers en leidinggevenden, het voelt als een natuurlijke hiërarchie. Iedereen werkt hard aan een gezamenlijk doel. Daarbij worden persoonlijke omstandigheden niet uit het oog verloren. De betrokkenheid en loyaliteit onder en naar elkaar toe is goed. Ondanks dat ik een solistische rol heb, zijn er altijd collega’s die me bij een vraagstuk op weg willen helpen.

De samenwerking met andere businessunits is ook heel fijn.

Al met al heb ik het super naar mijn zin bij Samenlevingszaken.

Deel via: