Direct naar de content
icon search white
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/HeroBig.cshtml)
Vervuiling 0 in rapportages
Performance systeem omhoog
Archiveren CiVision Innen 100% uitbesteed

CiVision Innen liep bij gemeente Velsen met alle beschikbare gegevens heel erg vol. Dat betekende dat zij geen overzicht meer hadden in wat er werkelijk gebeurd was en wat niet. Zij wilden het overzicht in hun systeem behouden en zochten hier een oplossing voor.

Velsen wil overzicht behouden

Aan de slag

Door een grote hoeveelheid gegevens wordt de database van je systeem steeds groter. Hierdoor merk je dat de performance van je systeem minder wordt. Daarnaast zorgen allerlei gegevens in zoekhulpen en rapportages voor vervuiling, omdat ze niet meer actueel en relevant dan wel afgesloten zijn. Gemeente Velsen besloot met Archiveren Innen aan de slag te gaan.

Geen hinder van burgerhistorie

Waarom Archiveren Innen?

Corry Gerritsen, senior medewerker Invordering bij gemeente Velsen

‘'Het enige waar wij mee werken zijn de openstaande posten. Archiveren Innen helpt ons doordat vorderingen die betaald zijn gearchiveerd worden. We hebben daar dus geen hinder meer van in onze overzichten.'’

Burgerinformatie snel te raadplegen

De meerwaarde

Corry Gerritsen, senior medewerker Invordering bij gemeente Velsen

‘En dat is met name zeker in de overgang van jaren handig. We archiveren altijd voordat het nieuwe kohier wordt opgelegd. In de eerste periode hebben we de gegevens dan nog wel eens nodig in verband met vragen van burgers, over gegevens die al zijn gearchiveerd. Maar omdat alles snel oproepbaar is, heeft dit echt een meerwaarde.’

Deel via:

Wil je meer weten?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

De volledige klantcase bekijken?

Download document (1MB)

Nederlandse gemeenten moeten de komende jaren fors bezuinigen en meer complexe taken gaan uitvoeren.

Nederlandse gemeenten moeten de komende jaren fors bezuinigen en meer complexe taken gaan uitvoeren. Tegelijkertijd worden de eisen voor dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen steeds hoger. Herschikking van taken en nieuwe inrichting van de ondersteunende processen zijn onvermijdelijk.

Financiën & Services

Experts

Maak kennis met onze experts