Direct naar de content
icon search white

Stembureaumanager: verkiezing van A tot Z

Stembureau.jpg
thema icon
thema Proces optimalisatie
App iVerkiezing
#131

Het verkiezingsproces van A tot Z ingericht met iVerkiezing en de Stembureaumanager

Vanaf de eerste voorbereidingen tot en met de dag van de verkiezing zelf komen veel dingen kijken. Denk daarbij zeker ook aan de hele organisatie rondom de stembureaus en de stembureauleden. Door onze samenwerking met Stembureaumanager van Partners 4 IT kan je nu binnen iVerkiezing het verkiezingsproces van A tot Z inrichten. 

Snelle en soepele overstap naar de Stembureaumanager

Kies net als gemeente Helmond voor de overstap naar Stembureaumanager zodat je op een eenvoudige wijze de administratie en presentatie van de verkiezingen kunt voorbereiden. 

Jacqueline Vogels, medewerker Burgerzaken bij gemeente Helmond

‘In juni 2020 maakte PinkRoccade Publiekszaken haar strategische samenwerking bekend met Partners 4 IT, de makers van de Stembureaumanager. Een mooie stap om op deze manier het portfolio uit te breiden en het voelt vertrouwd omdat wij ook al met iBurgerzaken werken voor al onze burgerzakenprocessen. Dit maakte ons nieuwsgierig naar de demo, ook vanwege onze ervaring met andere leveranciers van deze software.’

Deel via:

Waarom het werkt

De Stembureaumanager helpt om op eenvoudige wijze de administratie en presentatie van de verkiezing naar jouw wensen voor te bereiden. Centraal staat de mogelijkheid voor (toekomstige) leden om via de portal 24x7 zelf een functie en tijdstip te kiezen op een stembureau naar keuze.

‘Problemen oplossen en gemeenten verder helpen is wat ik het liefste doe.’

Tom Krijnen, Consultant
Tom Krijnen.png