Direct naar de content
icon search white

Zet externe ondersteuning in

refugees-1020259.jpg
thema icon
thema Co-creatie
#84

Kies de dienstverlening die bij jou past

Dienstverleners huur je in omdat je inhoudelijke kennis en/of capaciteit mist. Bijvoorbeeld omdat je met een probleem zit dat maar moeilijk zelf op te lossen is. Of omdat je alles uit het systeem wilt halen door proces en systeem naadloos op elkaar af te stemmen en er zelf niet – helemaal – uitkomt, al was het enkel vanwege de waan van de dag die overheerst. In dergelijke gevallen ga je op zoek naar een consultant en laat je hem of haar een soms pijnlijk, maar in ieder geval onafhankelijk, professioneel oordeel vellen gekoppeld aan een kraakhelder, deskundig advies.

Zet externe ondersteuning in

Krijg je de vakantieplanning niet sluitend? Is er een hoge werkdruk vanwege ziekte? Of heeft de afdeling meer vraagstukken dan dat de functioneel applicatiebeheerders kunnen verwerken? Wij kunnen jouw gemeente ondersteunen op het gebied van functioneel applicatiebeheer. In overleg zijn onze consultants op korte termijn inzetbaar op locatie of remote.

Henk van den Boom, voorheen afdelingsmanager Publiekszaken gemeente Ede

‘Vanaf begin 2020 geniet onze (voormalige) applicatiebeheerder Peter Tollenaar van zijn welverdiende pensioen. Voor ons ontstond daardoor eind 2019 een goed moment om Floris ter Horst van PinkRoccade Publiekszaken in te zetten op deze rol. Dat vreemde dwingen ogen bleek al snel; hij krijgt - samen met Peter - dingen voor elkaar die Peter alleen eerder niet voor elkaar heeft gekregen. Floris heeft de juiste expertise aan boord om medewerkers mee te nemen in de broodnodige veranderingen.’

Deel via:

Waarom dit werkt

Van een consultant van PinkRoccade Publiekszaken mag je verwachten dat hij of zij in staat is een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren vanwege de juiste expertise; specialistische kennis van de markt, de processen en het product gebaseerd op ruime ervaring opgedaan bij meerdere gemeenten. Consultants voorzien juist daardoor in een objectieve kijk op dillema’s en oplossingen. Dat ze onafhankelijk en minder vatbaar voor interne politiek en/of gevoelige situaties zijn is daarbij enkel een pré. Bovendien is het algemeen bekend dat vreemde ogen dwingen.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)