Direct naar de content
icon search white

Direct en veilig het 'verlof tot begraven' downloaden

f5a1e6b43d892cc3d9007dcd854167ca1c671475.png
thema icon
thema Selfservice
App iPortaal
#126

Een burger-­ en bedrijvenportaal

Burgers en bedrijven hebben steeds vaker de behoefte om hun gegevens te beheren, organiseren en delen. Een digitaal loket voor de burger en bedrijf waar zij hun zaken kunnen terug zien biedt hiervoor uitkomst. Het voordeel voor jou als gemeente? Je biedt én een digitaal loket aan én kan direct op een veilige manier documenten delen.

Direct en veilig het 'verlof tot begraven' downloaden

Voor de uitvaartverzorgers binnen gemeente Apeldoorn werkt het beveiligd uitwisselen van documenten via het bedrijvenportaal goed. Zij loggen op Mijn- Apeldoorn in met eHerkenning om op hun persoonlijke pagina te komen. Daar openen ze een specifieke zaak en downloaden ze direct en veilig het ‘Verlof tot begraven’ vanuit het portaal. De gemeente hoeft deze documenten dus niet meer op te sturen.

Receptiemedewerkers Rouwcentrum Rouwenhorst

Receptiemedewerker van Rouwcentrum Rouwenhorst uit Apeldoorn

‘Het werken met dit portaal werkt snel en fijn voor ons. Het is een beveiligde omgeving die we op elk gewenst moment kunnen raadplegen met eHerkenning. Een extra stukje dienstverlening van gemeente Apeldoorn waar wij blij mee zijn.’

Deel via:

Waarom dit werkt

Met een digitaal klantportaal creëer je als gemeente op een centrale plek, 24/7 inzicht voor burgers en bedrijven. Deze afgeschermde, laagdrempelige omgeving zorgt ervoor dat zowel burger als ondernemer de eigen zaken kan inzien. Ook kunnen hier op een veilige manier documenten met elkaar worden gedeeld. Als dat geen service is!

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)