Direct naar de content
icon search white
Verkiezingen

iVerkiezing - portfolio en leverdata

Bij het proces van een verkiezing tot de dag van de verkiezing zelf komen veel dingen kijken. Denk hierbij aan het selecteren van de kiesgerechtigden, het indelen van de stemdistricten, het aanmaken van het kiesbestand en het muteren van de stempassen. Gemeenten hebben hierin een belangrijke verantwoordelijkheid, aangezien zij ervoor moeten zorgen dat alles op de verkiezingsdag vlekkeloos verloopt.

iVerkiezing: standaardpakket en 3 extra pakketten

iVerkiezing bestaat uit een standaardpakket met een uitbreiding van 3 extra pakketten:

iVerkiezing-portfolio.png

iVerkiezing beschikbaar voor alle gemeenten

5 kwartiermakers hebben de (voorbereidingen van de) verkiezingen op 21 maart 2018 met de nieuwe app iVerkiezing Basis en iVerkiezing Extra in productie gedraaid. Deze pilot was succesvol en leverde veel toegevoegde waarde voor zowel burgers als medewerkers.

Veel gemeenten gaan voor de herindelingen eind 2018 en voor de verkiezingen van 2019 deze nieuwe functionaliteit gebruiken. In de planning houden we rekening met 50 gemeenten. Dit betekent dat:

  • Vanaf nu - en het gehele 2e kwartaal - de aankoop is opengesteld, neem contact op voor een offerte;
  • Het 3e kwartaal de implementaties en opleidingen plaatsvinden, zodat je tijdig klaar bent voor de verkiezingen eind 2018 of 2019.

Administratie en presentatie

In de loop van het jaar bepalen we of we het administratie- en presentatiegedeelte van een verkiezing ontwikkelen in iVerkiezing. Hierover geven we later dit jaar meer duidelijkheid.

Deel via:

‘Samen met klanten verantwoordelijk voor nieuwe innovaties!’

Dylan Kusters, Innovatie Manager
Dylan Kusters

Ik help je graag verder

+31 (0)6 2952 7830