Direct naar de content
icon search white
Proces & Services

Zaakgericht werken

iZaaksuite is het zaaksysteem met uitstekende koppelingen naar taakspecifieke applicaties zodat je het zaakgericht werken ook echt door de gehele gemeente kan invoeren zonder dubbele en extra handelingen. iZaaksuite is de centrale zaakapplicatie waarin informatie uit zowel het zaaksysteem als uit domeinapplicaties wordt ontsloten.

Vraag een demo aan

Hieronder lees je alles over ons portfolio. Wil je in de praktijk zien hoe wij jouw organisatie met iZaaksuite kunnen ontzorgen?

Vraag nu vrijblijvend een demo aan.

Deel via:

Zaakgericht werken architectuur

Binnen het zaaksysteem kun je jouw processen eenvoudig modelleren, de Webintake voor burger en bedrijf vormgeven, zaakinformatie tonen in de persoonlijke internetpagina (PIP). En via het Klantcontactsysteem jouw KCC-medewerkers in staat stellen om binnenkomende vragen te beantwoorden en tevens de documenten eenvoudig op te slaan en te archiveren in jouw centrale documentmanagementsysteem. Hiermee voldoe je direct aan alle eisen ten opzichte van de archiefwet. Om dit zaaksysteem te faciliteren hebben wij een unieke zaakgericht werken architectuur opgebouwd, waarbij je als gemeente zowel generieke zaken als zaken in taakspecifieke applicaties centraal archiveert in iZaaksuite.