Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Workflow Memoriaal

Workflow Memoriaal is als module beschikbaar binnen CiVision Middelen en als app binnen iFinanciën. Met Workflow Memoriaal leg je gemakkelijk memorialen en correctieboekingen vast.

Memorialen

Bij het aanmaken van een memoriaalopdracht vraag je als financiële administratie, budgethouder of consulent na invoer van gegevens via de workflow akkoord aan de budgethouders die verantwoordelijk zijn voor de gebruikte coderingen. Nadat de memoriaal is goedgekeurd door de verschillende budgethouders, komt hij bij de financiële administratie die hem controleert en doorboekt. Gebruikers kunnen alleen hun eigen regels goedkeuren en geen andere regels. Deze ingebouwde controles en functiescheidingen verhogen de betrouwbaarheid.

Correctieboekingen

Als een memoriaal verkeerd is aangemaakt, is het mogelijk om vanuit een geboekt document een correctieboeking aan te maken. De workflow zal dan ook de gekoppelde gescande inkoopfactuur en andere documenten automatisch meenemen bij correctie. Dit maakt correctieboekingen met betrekking tot BTW betrouwbaarder. Ook is er een koppeling met de BCF-tabel.

Bekijk de korte demo Workflow Memoriaal

In deze korte demo (<9 minuten) neemt Sjors Vink je graag verder mee in de module Workflow Memoriaal. Hij legt uit hoe de flow eruitziet, wat de voordelen zijn en laat op ons testsysteem zien hoe je een memoriaal- en correctieboeking maakt via Workflow Memoriaal.

Meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens voor meer informatie.

Deel via:

Meer lezen over de voordelen van Workflow Memoriaal?

Bekijk de factsheet

‘Ik ben pas tevreden als onze relaties weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Doe wat je zegt, zeg wat je doet en blijf in alle gevallen communiceren met elkaar.’

Dennis Hoolwerf, Accountmanager Financiën & Services
Pink_Roccade_Dennis_Hoolwerf_1466 21.png

Ik help je graag verder

+31 6 2952 8841