Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Archiveren

Door een grote hoeveelheid gegevens wordt de database van je systeem steeds groter. Hierdoor merk je dat de performance van je systeem minder wordt. Daarnaast zorgen allerlei gegevens in zoekhulpen en rapportages voor vervuiling, omdat ze niet meer actueel en relevant dan wel afgesloten zijn. Wil jij een betere performance van CiVision Middelen en Innen, om zo efficiënter te kunnen werken?

Opschonen Database

Door te archiveren verdwijnen deze gegevens uit de operationele database en worden ze verplaatst naar het archief. Verschillende rapportages in het systeem beschikken over de mogelijkheid om gegevens uit het archief te raadplegen, waardoor ze nog steeds vanuit de applicaties benaderbaar en beschikbaar zijn voor analyses.

Bespaar kosten en tijd!

Dat betekent voor jou tijdsbesparing en kostenbesparing. Jouw medewerkers beschikken over een applicatie met een optimale performance en zo min mogelijk vervuiling. Daarnaast hoef je niet te investeren in extra opslagruimte. Binnen CiVision Innen wordt bijvoorbeeld de baliefunctie gepresenteerd met enkel de actuele gegevens waardoor het rekeningsaldo overzichtelijker wordt en mutaties eenvoudig te raadplegen zijn voor je medewerkers.

Wil jij overzicht houden in je administratie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel via:

Meer lezen over de de voordelen van archiveren?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.