Direct naar de content
icon search white
Op locatie

Jubileumfeest en congres iBurgerzaken 10 jaar

Op maandag 24 juni bestaat iBurgerzaken 10 jaar! Wat een ongelofelijke reis hebben we samen gemaakt. Het afgelopen decennium is voorbijgevlogen en nu willen we samen met jou naar de toekomst kijken op ons jubileumfeest én congres. Schrijf je in en verzeker jezelf van een plek.

Direct aanmelden voor deze sessie

 • 24 juni
  10.00 - 17.00
  InnStyle in Maarssen

10 jaar iBurgerzaken vieren we samen

10 jaar geleden begonnen we samen aan een reis die ons heeft geleid naar innovatie, groei en succes. Deze mijlpaal vieren we graag samen met jou op 24 juni op de zomerse eventlocatie InnStyle in Maarssen.

Het programma van deze dag op hoofdlijnen 

We kijken op deze dag met jou terug op de fantastische reis die we samen hebben afgelegd. En nog belangrijker, we kijken vooruit naar de toekomst en bespreken hoe we samen nog meer kunnen bereiken. Laat je inspireren door break-out sessies over actuele thema's die bijdragen aan onze visie: blije burgers, medewerkers & ketenpartners. Het is een dag vol netwerkmogelijkheden, relevante keynote sprekers, waardevolle gesprekken en natuurlijk lekker eten en drinken in een heerlijke zomerse omgeving. 

 • 10.00 - 10.30 | Ontvangst bij Innstyle in Maarssen
 • 10.30 - 11.30 | Opening door dagvoorzitter
 • 11.30 - 12.00 | Keynote over succesvol samenwerken & omgaan met verandering
 • 12.00 - 13.00 | Netwerklunch
 • 13.00 - 14.00 | Break-out sessies "De dag van morgen"
 • 14.00 - 15.00 | Break-out sessies "Hoe kleuren we de toekomst in?"
 • 15.00 - 16.00 | Plenaire afsluiting inclusief keynote
 • 16.00 - 17.00 | Netwerkborrel

Hier komen we vandaan

Op 24 juni is het exact 10 jaar geleden dat gemeente Waalwijk als aller-allereerste gemeente met iBurgerzaken aan de slag ging. Dankzij innovatiekracht en de samenwerking tussen kwartiermakers en medewerkers van PinkRoccade was het mogelijk om de aanvraag partnerschap door Bart & Yvonne digitaal mogelijk te maken. Eén woord staat daar voor ons tot op de dag van vandaag centraal: TROTS! Nu 10 jaar verder zijn we trots op hoe we samen iBurgerzaken hebben gemaakt tot wat het nu is: de betrouwbare basis bij 175 gemeenten. En daarom vieren we op maandag 24 juni ons jubileum samen met jullie! We blikken terug op de afgelopen 10 jaar. Waar komen we vandaan en wat hebben we allemaal bereikt? Directeur Publiekszaken, Jouke Schrover neemt ons mee in de droom.

2014 Waalwijk_IMG_3868.JPG


Hier staan we vandaag de dag

iBurgerzaken is in gebruik bij 175 gemeenten. Deze betrouwbare basis heeft een uniek aantal van 32 e-diensten voor maar liefst 83 verschillende burgerzakenprocessen. Vandaag de dag wordt er een gemiddeld selfserivcepercentage van 79% bereikt. In een actieve community van 82 gemeenten verbeteren en verrijken we iBurgerzaken continu.
Met OPENburgerzaken stellen we iBurgerzaken open naar haar omgeving. Dit doen we met inwoners, 43 actieve gemeenten en met 15 ketenpartners. Met het platform en de innovaties van OPENburgerzaken zet je de stap vooruit op het gebied van efficiënte dienstverlening waarbij een veilige aansluiting op ketenpartners centraal staat. Alles op basis volgens de principes van Common Ground.

10 Jaar Iburgerzaken Achtergrond PC (1)


Hier gaan we naartoe: een toekomstbestendig burgerzaken!

Burgerzaken maakt een grote verandering door, vanwege digitalisering, veranderende wetgeving en een andere verhouding tussen overheid en burgers. Verandering is de enige constante, wordt er wel eens gezegd. Het is dan ook belangrijk om bewust te zijn van waar je staat en wat er op je af komt. Bewustwording en gevoel van urgentie zijn noodzakelijk voor de start van alle ontwikkeling.

Hoe kun je dat het beste doen? Met elkaar en mét de juiste dosis veerkracht. Zonder veerkracht geen samenwerking. Zonder samenwerking geen veerkracht. Keynote spreker Richard de Hoop neemt jullie mee in de wereld van veerkracht, wendbaarheid, verandering en samenwerking. Van klassiek naar jamming! Waar het in de klassieke muziek draait om operational excellence moeten we nu snel reageren op de veranderingen in onze omgeving. Daar komt jamming om de hoek kijken. Hij mooie hiervan is dat hij met handvatten komt die je kunt inzetten binnen jouw eigen team.

Richard de Hoop, keynote spreker

‘Toekomstmuziek is niet te horen en niet te spelen. Het wordt noot voor noot, in het hier en nu, door ons gecomponeerd.’


Jij komt toch ook?

We kijken er naar uit om jou en je collega's deze dag te ontvangen. Heb je vragen over dit event of jouw inschrijving? Neem dan contact op met Lydia Bartok of Loes Meijs via info.publiekszaken@pinkroccade.nl.

Whatsapp Image 2024 04 24 At 15.12.04

 

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png