Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Webinar 'Voldoen aan de Archiefwet met iBurgerzaken'

Archiveren en vernietigen is een steeds belangrijker thema wat helaas nog onvoldoende aandacht krijgt. Veel overheidsorganisaties voldoen vandaag de dag niet aan de wet. Wil jij voldoen aan de wetgeving, de ENSIA audit zonder problemen doorlopen en een ISO 16175-1 gecertificeerde oplossing? Neem dan deel aan dit webinar! Lees er hieronder meer over en meld je aan.

Direct aanmelden voor deze sessie

  • 11 juni
    15.00 - 16.00
    Online

Wees klaar voor de modernisering van de Archiefwet

De oude Archiefwet wordt gemoderniseerd zodat deze volledig is toegespitst op het digitale tijdperk. Rijksoverheid, gemeenten en andere overheidsinstanties hebben daardoor voortaan nog maar tien in plaats van twintig jaar de tijd om belangrijke informatie over te brengen naar een archief. Hierdoor blijft het archief actueel, blijft cultureel erfgoed beter bewaard, zijn overheden transparanter en krijgen bijvoorbeeld onderzoekers en journalisten eerder toegang tot voor hen belangrijke gegevens. De inwerkingtreding van de wet is op 1 januari 2026.

Tijdens het webinar komt dit aan bod

We gaan in op de ontwikkelingen van de wet en de toepassing binnen iBurgerzaken daarvoor. We vertellen over de toegevoegde waarde van onze oplossingen (iArchief en iBrondocumenten), over de noodzaak om dit jaar in actie te komen en presenteren 3 klantcasussen.

De doelgroep van dit webinar

Het webinar is vooral geschikt voor functioneel beheerders, teamleiders/afdelingshoofden Burgerzaken en medewerkers DIV.

Houd rekening met deze voorwaarden

Het webinar is kosteloos bij te wonen. Deelnemers ontvangen een speciaal aanbod voor het gebruik van iArchief en/of iBrondocumenten indien je daar nog geen gebruik van maakt. Na inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna ontvang je meer details over het webinar dat je volgt via Microsoft Teams. 

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over dit webinar? Mail dan naar: info.publiekszaken@pinkroccade.nl

Deel via: